AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 6.2.2016

​FC Lahden testipelaajilta hyvät näytöt – vahvistuksia haetaan

​FC Lahden testipelaajilta hyvät näytöt – vahvistuksia haetaan

FC Lahti hakee vielä vahvistuksia riveihinsä ja nyt mukana olevat testipelaajat ovat varteenotettavia vaihtoehtoja.

Fareed Sadat ja Yevgeny Kozlov esiintyivät perjantaina testipelaajina HJK:ta vastaan. Heidän tulevaisuutensa on vielä avoinna.

- Fareed on tehnyt syvän vaikutuksen. Nyt neuvotellaan perhe- ja kouluasiat. Katsotaan onko se mahdollista siirtyä Lahteen ja tapahtuuko se nyt vai vuoden päästä. Erittäin lupaava ja potentiaalinen kaveri. Katsotaan miten asiat saadaan uomiinsa. Meidän pitää olla varma, että kaikki on kunnossa elämässä ja koulussa. Ensi viikolla tehdään päätöksiä suuntaan tai toiseen, päävalmentaja Toni Korkeakunnas avaa FC Lahden verkkosivuilla.

- Kozlov tuli torstaina ja ehti olla yhdet taktiset harjoitukset mukana. Ei ollut helppo paikka pelata. Vielä on aikaista sanoa. Erittäin nopeajalkainen kaveri. Vasenjalkainen ja hakeutuu linjan taakse. Katsotaan ihan rauhassa, Korkeakunnas sanoo.

Tarve olisi edelleen kolmelle lisävahvistukselle. Painosanalla vahvistukselle.

- Edelleen kolmea pelaajaa haetaan. Profiililtaan avauskokoonpanon materiaalia. Yksi selkeä hyökkääjä, laituri ja puolustuspään pelaaja. Verkot ovat vesillä. Ei paniikkia, koska runko on niin hyvä ja nuoret miehet kehittyneet lyhyessä ajassa. Voidaan rauhassa katsoa viimeiset täsmähankinnat, Korkeakunnas miettii.

Kaiken kaikkiaan joukkueen sisällä on hyvä ilmapiiri ja kaikesta paistaa tällä hetkellä tekemisen meininki.

- Olen siihen tyytyväinen, että ilme on muuttunut täysin. Aktiivinen, aggressiivinen, työteliäs ja vauhdikas joukkue. Se oli se muutos, mitä lähdettiinkin hakemaan, Korkeakunnas päättää.

Lisää uutisia