AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 5.2.2016

Malinen varovainen voitosta huolimatta

Malinen varovainen voitosta huolimatta

Juha Malisella on vielä pohdittavaa joukkueen kanssa. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS otti avausvoittonsa Liigacupissa torstaina, kun KuPS kaatui Oulussa pelatussa ottelussa maalein 2-0 (1-0).

RoPSin päävalmentaja Juha Malinen varoitteli kuitenkin tekemästä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä tuloksen perusteella.

- Ajoittain nähtiin jämäkkää puolustamista, ajoittain hyviä kombinaatioita, mutta kyllä meidän pelimme on vielä valovuosien päässä siitä mitä sen pitäisi olla. Tämän pelin tulos ei saa sokaista luulemaan muuta, Malinen sanoo RoPSin verkkosivuilla.

- Meillä oli kentällä neljä viime kauden pelaajaa ja sitten uusia pelaajia ja testimiehiä – se tuo joukkuepeliin melkoisesti haastetta. Hyvä myös muistaa että KuPS hallitsi ottelua välillä selvästi.

RoPS hakee jatkuvasti vahvistuksia joukkoonsa, mutta ilonaiheitakin Malisella on ja näitä nähtiin myös torstain kamppailussa.

- Juuso Hämäläinen on päässyt mukavasti mukaan ja Abdou Jammeh on ottanut isommat saappaat. Heissä on ainekset erittäin hyväksi topparipariksi, kuten on jo aiemmin ajateltukin.

Erityisesti Malinen haluaa nostaa kuitenkin esille vaihdosta kentälle tulleet 17-vuotiaan Jarkko Luiron ja vasta 15-vuotiaan Juho Hyvärisen.

- He loivat kentälle tultuaan kolme tilannetta, Malinen kiittelee.

- On erittäin ilahduttavaa, että meillä on todella pitkästä aikaa tulossa pelaajia oman juniorituotannon kautta. Se on isossa kuvassa iso ja merkittävä asia.

RoPS jatkaa Liigacupia ensi keskiviikkona 10.2. Ilveksen vieraana.

Lisää uutisia