AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 5.2.2016

HJK:lla uusia kasvoja kokoonpanossa perjantaina

HJK:lla uusia kasvoja kokoonpanossa perjantaina

HJK kohtaa perjantaina Liigacupin ottelussa FC Lahden ja kokoonpanossa on mukana mielenkiintoisia nimiä.

HJK:n puolustuksessa nähdään perjantaina uusi kasvo, kun keskiviikkona Klubin kanssa sopimuksen kirjoittanut Ivan Tatomirovic pääsee heti tosipaikkaan. Ensimmäisiin joukkueharjoituksiinsa torstaina osallistunut Tatomirovic onkin toppariosastolle tervetullut lisä, sillä Lum Rexhepi kärsii Lahtea vastaan punaisesta kortista seuranneen pelikieltonsa.

- Ivanille tämä on hyvä mentaalipuolen testi pelaajana, kun pääsee heti kentälle. Ei tämä varmasti helpoin paikka ole yhden harjoituksen jälkeen mennä kentälle, mutta hänen tekemisestä näkee että kyseessä on ammattipelaaja, Klubin päävalmentaja Mika Lehkosuo miettii seuran verkkosivuilla.

Hyökkäyspäässä nähdään myös yksi kappale edustusjoukkueen HJK-debytantteja. Viime vuonna vuoden poikapelaajaksi valittu Saku Ylätupa on nimittäin ensimmäistä kertaa mukana Klubin kokoonpanossa. Tammikuussa Minskissä U17 maajoukkueen mukana kansainvälisessä turnauksessa ollut Ylätupa on muutaman päivän huilinsa jälkeen päässyt jälleen mukaan harjoituksiin.

- Saku huilasi 5-6 päivää turnauksen jälkeen, koska hän pelasi siellä monta ottelua lyhyen ajan sisään. Hän on ollut erittäin hyvässä vireessä meidän harjoituksissa jo viime joulukuulta lähtien. Myös Minskissä hän onnistui hyvin ja onnistui siellä myös maalinteossa. Tämä on Sakullekin iso testi, kun hän pääsee pelaamaan hyvää Veikkausliigajoukkuetta vastaan miesten tasolla, Lehkosuo kertoo.

HJK - FC Lahti vihelletään käyntiin Talin hallissa perjantaina kello 17.00.

Lisää uutisia