AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.04 // 27.1.2016

Ilveksen Matrone valmis Liigacupin avaukseen

Ilveksen Matrone valmis Liigacupin avaukseen

Marco Matrone voitti viime kaudella Suomen mestaruuden SJK:n paidassa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves aloittaa Liigacupin ottelunsa Kemissä tulevana viikonloppuna. Täksi kaudeksi Veikkausliigaan noussut PS Kemi isännöi Ilvestä lauantaina 30.1. kello 16 alkavassa ottelussa.

Viime lauantaina Ilves pelasi 2-2-tasapelin TPS:ää vastaan Pirkkahallissa noin 500 katsojan edessä. Äskettäin SJK:sta Ilvekseen siirtynyt 28-vuotias keskikenttäpelaaja Marco Matrone kommentoi nykytilannetta seuraavasti.

- TPS-ottelussa oli paljon hyviä asioita. Varsinkin ensimmäisellä jaksolla meillä oli hyvä vauhti päällä ja olisimme voineet tehdä enemmänkin maaleja. Välillä löysimme toisemme tosi hyvin ja välillä taas tuntui, ettei löydetä ollenkaan. Mielestäni se oli aika tyypillinen tammikuinen peli, Matrone toteaa Ilveksen verkkosivuilla.

Matrone kertoo Ilveksen sivuilla päässensä hyvin sisään joukkueeseen.

- Opin tuntemaan jätkiä koko ajan paremmin ja tottakai pelaaminenkin helpottuu sitä myötä jatkuvasti. Sekin on tullut nopeasti havaittua, että maalivahti Mika Hilander ei pidä koskaan suutaan kiinni pukukopissa.

- Tulevana lauantaina on sitten vuorossa ensimmäinen virallinen peli, kun matkustamme PS Kemin vieraaksi. Tässä on hyvät tunnelmat ja odotan ottelua innolla. Kemi tulee olemaan varmasti vaikea paikka pelata. Meidän pitää kuitenkin keskittyä vain omaan peliin ja viedä sitä omaa pelaamistamme eteenpäin. Toivottavasti saamme Kemissä ehjän 90-minuuttisen, kommentoi Matrone.

Lisää uutisia