AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 7.1.2016

SJK:n kausikorttimyynti ennätysvilkasta

SJK:n kausikorttimyynti ennätysvilkasta

SJK-fanit ovat olleet ahkerasti kausikorttiostoksilla. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kauden 2016 kausikortteja on mennyt tähän mennessä kaupaksi jo tuhat.

Määrä on samalla seuran uusi ennätys tässä vaiheessa vuotta. Jos mukaan laskettaisiin seurakorttilaiset ja juniorit, olisi luku jopa satamäärin suurempi.

- On todella hienoa että osake- ja kausikorttimyynti on käynyt vilkkaana. Seuran tavoite on saada myydyksi vähintään 2000 osake- ja kausikorttia kaudelle 2016, joten olemme hyvässä vauhdissa, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

SJK siirtyy ensi kesänä omalle uudelle stadionille, jonka on tarkoitus olla valmis kesäkuussa. Samalla seuran politiikka, jossa otetaan huomioon SJK:n kannattajakulttuuri ja sen kasvaminen myös jatkossa, on lisännyt kausikorttilaisten määrää entisestään. Kausikorttimyynti aloitettiin 5.10. ja tuolloin tuli myyntiin pelkästään kannattajapäädyn kortit edullisella 99 euron hinnalla.

- Seuran tärkein osa, voi sanoa jopa sydän, ovat sen kannattajat. Siitä syystä SJK avasi 2016 kausikorttien myynnin ensimmäisenä kannattajien päätykatsomoon, kirjoitti tuolloin SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi SJK-yhteisölle osoitetussa avoimessa kirjeessään.

Suuri osa nyt myydyistä korteista onkin mennyt juuri numeroimattomilla paikoilla varustettuun SJK kannattajapäätyyn. Kausikortti SJK-päätyyn maksaa vain 99 euroa ja hinta tulee myös pysymään samana niin kauan kuin kausikortteja sinne riittää. Hinnat eivät nousseet vuoden vaihteessa, eivätkä ne nouse myöskään myöhemmin. SJK-päätyyn sijoitetaan myös SJK:n seurakorttilaiset ja juniorit.

Tällä hetkellä on myös saatavana numeroidut, omalla paikalla varustetut pääkatsomokausikortit hintaan 299 euroa, alennusryhmille 250 euroa (eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet sekä siviilipalvelusmiehet), sekä 6-16 -vuotiaille 125 euroa. Pääkatsomoon on lisäksi saatavana B, C ja D -osakkeita, joihin kuuluu omat katsomopaikat uudelta stadionilta, omalla nimellä varustettuna.

Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin SJK:n kauden 2016 Veikkausliigan-, Liigacupin-, Suomen Cupin sekä harjoitusotteluihin, pelataan ne sitten Wallsport Areenalla, Joupiskalla tai Keskuskentällä ennen stadionin valmistumista. Poislukien mahdolliset finaalit. Kausikortilla on etuosto-oikeus SJK:n vuoden 2016 UEFA Champions League -otteluihin, sekä mahdollisiin muihin kansainvälisiin kotiotteluihin.

- Kausikorteilla saat myös muita SJK:n yhteistyökumppaneiden etuja kauden aikana, joten tätä kautta yhdellä kortilla on muutakin hyötyä kuin pelkästään ottelutapahtumat, toimitusjohtaja Virtanen kommentoi.

Kausikortit myynnissä SJK:n verkkokaupassa, SJK Shopissa.

Lisää uutisia