AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.48 // 1.12.2015

​Anvia toimittaa SJK:n stadionin IT-palvelut

​Anvia toimittaa SJK:n stadionin IT-palvelut

Anvia ja Seinäjoen jalkapallokerho ovat sopineet, että Anvia toimittaa kaikki tietoliikenne- ja IT-palvelut uudelle jalkapallostadionille.

10 vuodeksi solmittu sopimus kattaa mm. yhteydet, lähiverkon, palvelimet ja mobiiliverkkojen tukiasemapaikat. Lisäksi Anvian tytäryhtiö Anvia Securi toimittaa stadionin lukitus- ja turvajärjestelmät, ja stadionin infonäytöt toteutetaan Anvia Ruutu –tuotteella.

Anvialla ja SJK:lla on suunnitelmissa myös aivan uusia palveluita.

- Olemme yhdessä ideoineet stadionilla järjestettäviin otteluihin ja muihin tapahtumiin sopivia digitaalisia palveluita. Tässä vaiheessa niistä ei vielä voi kertoa enempää, mutta tarkoituksena on luoda jotain sellaista, mitä Suomessa ei ole aiemmin tehty, paljastaa Anvian yrityspalveluiden liiketoimintajohtaja Timo Ranta.

Seinäjoen uusi jalkapallostadion rakentuu vauhdilla Jouppilanvuoren juurelle. Ensi kesäkuussa valmistuva stadion on suunniteltu tiukasti jalkapallon ja katsojien ehdoilla, mutta koska ollaan isojen yleisötapahtumien Seinäjoella, suunnittelussa on otettu huomioon myös muut tapahtumat, kuten isot konsertit. Jalkapalloa stadionilla mahtuu seuraamaan 6000 katsojaa, ja konsertteja jopa 10 000 katsojaa.

- Anvia on merkittävä yhtiö ja ajattelemme samalla tavalla pitkäjänteisesti asioita. Hienoa, että myös he ovat oivaltaneet tämän mahdollisuuden, mitä stadionyhteistyössä saavuttaa ja muutkin näkevät miten merkittävä asia tällainen tapahtuma-areena Seinäjoelle on, kommentoi Janne Kotamäki stadionyhtiö puolesta.

Stadionin lisäksi Anvia jatkaa SJK:n edustusjoukkueen pääyhteistyökumppanina.

- Olen iloinen, että jatkamme yhteistyötämme suuren alueellisen toimijan kanssa. Anvia on ollut luotettava kumppani jo useamman vuoden ajan, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen yhteistyösopimusta.

Lisää uutisia