AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 28.11.2015

Matrone innolla Ilvekseen

Matrone innolla Ilvekseen

Marco Matrone odottaa innolla pääsyä Ilvekseen.

Marco Matrone siirtyy kahden SJK-vuoden jälkeen Ilveksen riveihin 2+1-vuotisella sopimuksella. Matrone lähtee hakemaan isoa roolia joukkueesta.

Matronen sopimus SJK:n kanssa loppui tähän kauteen ja siirto uuteen seuraan tuli ajankohtaiseksi.

- Viime kauden jälkeen aloin miettiä eri vaihtoehtoja ja sitten kun tuli tämä mahdollisuus siirtyä Tampereella, niin olin heti kiinnostunut. Ja kun Jarkko Wiss nimitettiin uudeksi päävalmentajaksi, niin olin vielä enemmän kiinnostunut ja sopimusneuvottelut etenivät aika nopeasti, Matrone toteaa Ilveksen sivuilla.

Matrone siirtyy uuteen joukkueeseensa innolla.

- Todella hyvät fiilikset. Odotan jo innolla harjoitusten alkua. Viime kausi oli itselleni vaikea, sillä koko alkukausi meni piloille loukkaantumisen takia. Loppukesästä eteenpäin olin hiljalleen pelikunnossa, mutta niin olivat muutkin runkopelaajat SJK:ssa. Siinä oli tosi haastavaa päästä pelaavaan kokoonpanoon ja olin tietysti pettynyt, etten saanut peliaikaa enää viimeisissä otteluissa. Mutta olen tosi iloinen, että voitimme Suomen mestaruuden. Huikea kausi seuralle!

- Ilves on seura, jolla on suunta voimakkaasti ylöspäin. Suomessa ei ole kovin montaa tällaista seuraa. Olen tosi iloinen, että pääsimme yhteisymmärrykseen. Olen pelannut muutaman kerran Tammelan stadionilla Ilveksen vieraana ja siellä on ollut joka kerta mahtava tunnelma! Katsomot ovat lähellä kenttää ja yleisöä on paljon. Odotan innolla, että pääsen Tammelaan.

Matronen sopeutumista uusiin ympyröihin helpottaa jo ennestään tutut pelikaverit.

- Jaakko Juutin, Jonne Hjelmin ja Tomi Petrescun kanssa pelasimme samaan aikaan FC Hakassa muutamia vuosia sitten. Heikki Ahon kanssa pelasimme puolestaan aikoinaan FF Jarossa. Toivottavasti Aho jatkaa Ilveksessä myös ensi kaudella. Lisäksi monet muutkin kokeneet Ilves-pelaajat ovat tuttuja pelikentiltä. Olen kuullut, että Ilveksessä on tosi hyvä joukkuehenki ja kyllähän sen näki jo viime kaudella, että tosi hyvähenkinen porukka oli kyseessä.

Matrone havittelee pelipaikkaa tamperelaisten keskikentältä.

- Kilpailu pelipaikoista tulee olemaan kova. Tavoitteenani on ottaa iso rooli joukkueessa, tähdentää Matrone.

Lisää uutisia