AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 26.11.2015

Hautala vahvistamaan PK-35 Vantaan organisaatiota

Hautala vahvistamaan PK-35 Vantaan organisaatiota

PK-35 Vantaan taustaorganisaatio vahvistui, kun Jari Hautala aloitti keskiviikkona seuran uutena myynti- ja markkinointijohtajana.

Hautalalla on vahva urheilutausta ja pitkä kokemus myyntityöstä. Viimeisten vuosien aikana hän on keskittynyt tapahtumaliiketoiminnan kehittämiseen ja myyntiin.

Omalla urheilu-urallaan koripallon Suomen mestaruuden voittanut Hautala on toiminut toiminnanjohtajana Kouvolan Kouvoissa ja urheilupäällikkönä Oulun NMKY:ssä. Lisäksi hän on toiminut projektiluontoisissa tehtävissä MyPassa, Suomen Koripalloliitossa ja HNMKY:ssä. Urheiluseurojen jälkeen Hautala on työskennellyt IT-alalla myynnin ja markkinoinnin parissa.

Hautalalla on jo aloittaessaan selvä näkemys siitä, mihin suuntaan hän haluaa PK-35 Vantaata kehittää. Hän haluaa edistää seuran ja yritysten välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä molempia osapuolia hyödyttävällä tavalla.

- Tämä on vantaalaisille ja Vantaan lähialueiden yrityksille hyvä mahdollisuus näkyä. Jalkapallo liikuttaa ihmisiä ja synnyttää tunteita. Sillä on enemmän huomioarvoa kuin jaettavilla mainoksilla, jotka eivät synnytä samanlaisia tunteita ja reaktioita, Hautala sanoi.

- Pyrimme tuomaan kaikkeen toimintaan lisää ammattimaisuutta. Haluamme löytää tavan, jolla voimme omalta osaltamme auttaa yrityksiä. Tavoitteemme on tarjota heille vastikkeellisuutta.

Lisää uutisia