AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 15.10.2015

Moisander ESS:lle: "Ei vaikea kaivaa motivaatiota"

Moisander ESS:lle: "Ei vaikea kaivaa motivaatiota"

"Mosse"muistaa hyvin edellisen HIFK-ottelun. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden maalivahti Henrik Moisander valmistautuu keskittyneesti torstai-illan HIFK-otteluun.

Lahtelaisilla on tänään kasvojen pesun paikka, sillä vajaa kuukausi sitten helsinkiläiset hakivat Kisapuistosta murskaavan 0-5-vierasvoiton.

- On siitä päästy yli, mutta nyt se tietysti palaa mieleen. Ei ole varmasti vaikea kaivaa motivaatiota tulevaan matsiin, vakuuttaa Moisander Etelä-Suomen Sanomissa.

Kuhnuri-pelaajat paljastivat menneellä viikolla, että Moisander on ennen ottelua erittäin keskittynyt ja ajoittain jopa hieman kireä kaveri. Pelipäivän kahvistaan maalivahti on erityisen tarkka. Torjuja myöntää tunnistavansa itsensä kyseisistä kuvauksista.

- Pelipäivänä tykkään, että kaikki olisi viimeisen päälle. Jos ei ole, niin kyllä sanon siitä sitten. Suomessa on hirveä tilanne, kun pukuhuoneessa ei ole kahvia vierasjoukkueelle. Pitää itse ostaa huoltoasemalta, naurahtaa kenties viimeisiä otteluitaan lahtelaisten riveissä pelaava Moisander.

Katso Moisanderin videohaastattelu ESS:n verkkosivuilta.


HIFK - FC Lahti Sonera Stadiumilla torstaina 15.10. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia