AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 1.10.2015

Lehkosuo: "Ei päätä pensaaseen"

Lehkosuo: "Ei päätä pensaaseen"

"Bana" uskoo verkkojen heiluvan torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK kohtaa torstaina vieraskentällä IFK Mariehamnin ja tähtäimessä on pitkäksi venyneen voitottoman putken katkaiseminen.

HJK:lla on käynnissä musta jakso, kun helsinkiläiset ovat onnistuneet voittamaan viimeksi 12.8 FC Lahtea vastaan pelatun ottelun. Tämän jälkeen sinivalkoiset ovat pelanneet kaikki kilpailut laskien peräti 10 voitotonta ottelua peräjälkeen.

- Välillä urheilussa on vaikeita jaksoja, mutta päätä ei kannata työntää pensaaseen, vaan pitää mieli kirkkaana. Meidän pitää käyttää omia vahvuuksiamme ja luottaa omaan tekemiseen. Hyvän joukkuetekemisen kautta saamme onnistumisia ja se ruokkii itseluottamustamme, päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoo HJK:n verkkosivuilla.

Erityisesti maalinteon kanssa HJK:lla on ollut suuria ongelmia. Edellisessä viidessä Veikkausliigaottelussa Klubi on heiluttanut verkkoja vain kaksi kertaa.

- Kotkassa saimme yhden hienon maalin tehtyä ja paljon tilanteita luotua. Jos saamme yhtä paljon tilanteita luotua, olen varma että verkko heiluu myös IFK:ta vastaan, Lehkosuo sanoo.


IFK Mariehamn - HJK torstaina 1.10. kello 18.30 WIklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia