AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 17.9.2015

HIFK:n Honkavaara: "Kierrokset jäi koneeseen"

HIFK:n Honkavaara: "Kierrokset jäi koneeseen"

Kuva: Juha Tamminen

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli masentunut VPS:lle torstaina kärsityn 0-3 tappion jälkeen.

HIFK on nyt hävinnyt kolme ottelua peräkkäin ja tilanne sarjataulukon häntäpäässä muuttui entistä jännittävämmäksi.

– Peli oli ihan ok ekalla puoliajalla. Ratkaisevissa asioissa emme olleet hyviä. Tavoitteena oli lisätä kierroksia toiselle jaksolle, mutta kierrrokset jäi koneeseen. VPS puolusti meidän keskitykset tyylikkäästi. Toinen puoliaika oli meiltä jo toinen huono puoliaika todella lyhyen ajan sisään. Harmittaa toki, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo HIFK:n sivuilla.

– Maarianhaminassa hävisimme erittäin tiukan pelin 1-0. Sen jälkeen kaksi todella heikkoa esitystä. Pelaamisemme on hidasta, eikä siinä oikeastaan tapahdu mitään. Pääsemme puolittaisiin paikkoihin, mutta kun palkintoja ei tule, niin se menee väkisin puurtamiseksi.

– Kyllä meitä koetellaan, kun ensimmäisen kerran olemme hävinneet kolme putkeen. Oma pelaaminen pitää vain palauttaa pelaajien mieliin. Meillä on niin paljon kokemusta joukkueessa, että ei tässä paniikkinappulaa tarvitse painaa, Honkavaara sanoi.


HIFK pelaa seuraavan kerran sunnuntaina Lahdessa. Klo 16.00 alkava ottelu on osa YLE TV2n Futiskierros-ohjelmaa, joka alkaa klo 15.35. Ottelun voit katsoa myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia