AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2015

Korkeakunnas: "Hyökkäyspelaamisen hienosäätöä"

Korkeakunnas: "Hyökkäyspelaamisen hienosäätöä"

"Toke" on tyytyväinen menoon harjoituksissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti palaa maaottelutaolta torstaina pelattavalla kotiottelulla FC KTP:tä vastaan.

Reilu viikon tauko peleistä on käytetty lepäämiseen ja tehokkaaseen harjoitteluun.

- Rosteri oli aika rämänä KuPS-pelin jälkeen. Pidettiin pari päivää vapaata, kolme päivää treenattiin kovaa ja huilattiin viikonloppu. Nyt on kolme päivää valmistauduttu tämän viikon peleihin. Semmoinen se rytmi on ollut ja se on osoittautunut hyväksi. Hyvin on valmistauduttu tähän peliin ja harjoituksissa meno on näyttänyt kepeältä, päävalmentaja Toni Korkeakunnas kertoo seuran verkkosivuilla.

Erityisesti hyökkäyspelaamiseen on kiinnitetty huomiota.

- Se on selkeä asia, mitä pitää parantaa. Murtautumiseen ja viimeistelyyn on kiinnitetty huomiota niin yksilötasolla kuin joukkuetasolla. Vaikka KuPS-pelin toinen puoliaika olikin melkosta taapertamista, meillä oli 14 hyvää mahdollisuutta luoda hyvä maalipaikka. Niistä yli puolet hukattiin huolimattomalla syötöllä tai väärällä liikkellä. Tämä on hyökkäyspelaamiseen hienosäätöä, Korkeakunnas sanoo.

- Puolustuspelaaminen on ollut koko kauden ajan vahvaa. Joukkueita vastaan, jotka tulevat matalallla prässillä, meille on ollut eniten vaikeuksia, "Toke" jatkaa.


FC Lahti-FC KTP Lahden Kisapuistossa torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia