AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 10.9.2015

​FC Lahden Kuningas: "Molemmille tärkeä peli"

​FC Lahden Kuningas: "Molemmille tärkeä peli"

Mikko Kuningas on vain mielissään kilpailusta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden keskikenttämies Mikko Kuningas pelasi maajoukkuetauon aikana U19-maajoukkueen riveissä kaksi Tshekki-ottelua, mutta nyt fokus on taas täysin Veikkausliigassa.

Torstaina sarjanousija FC KTP saapuu Kisapuistoon. Kauden kaksi ensimmäistä kohtaamista ovat päättyneet tasapeliin, joten pisteet ovat olleet tiukassa. Helppoa ei tule nytkään olemaan.

- Päivänselvää, että kyseessä on molemmille tärkeä peli. Siinä on panosta molemmilla. Tulee olemaan kiihkeä matsi. Pienestä on kiinni, miten pelit kääntyvät, Kuningas miettii Kuhnureitten verkkosivuilla.

Joukkueen vahvuuteen liittyneet paluumuuttajat Jani Tanska ja Jasse Tuominen olivat helppo ottaa joukkueeseen sisään.

- Ei siinä mitään erikoista. Jokainen tuntee molemmat. Ei ollut kauaa aikaa siitä, kun on pelattu ja treenattu heidän kanssaan, Kuningas sanoo.

Tuomisen saapuminen tietää lisää kilpailua keskikentän pelipaikoista. Kuningas ei ole lisääntyneestä kilpailusta huolissaan, vaan kääntää sen positiiviseksi asiaksi.

- Jasse tulee keskikentälle ja tulee lisää kilpailua. Se on ihan hyvä, saa taas lisää aihetta treenata täysillä, että näyttää kuuluvansa avauskokoonpanoon. Jasse on ehkä vähän hyökkäävämpi kuin minä ja se luo valmentajille erilaisen vaihtoehdon, Kuningas näkee.


FC Lahti-FC KTP Lahden Kisapuistossa torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia