AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.36 // 9.9.2015

Lehkosuo: "Kaikki yleisön tuki tarvitaan"

Lehkosuo: "Kaikki yleisön tuki tarvitaan"

Bana toivoo tukea kotikannattajilta. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK isännöi torstaina FC Interiä ottelussa, joka näyttää vahvasti suuntaa kummankin joukkueen loppukaudelle.

HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo ei lähde lainkaan peittelemään ottelun panoksia.

- Kausi lähestyy ratkaisuhetkiä ja jokainen peli on äärimmäisen tärkeä jokaiselle joukkueelle, niin myös meille. Kotiotteluissa tarvitaan kaikki mahdollinen yleisön tuki, toivottavasti jäljellä oleviin kotipeleihin tulee paljon yleisöä. Jännitystä riittää varmasti loppuun asti ja niin sen pitääkin olla, Lehkosuo miettii Klubin verkkosivuilla.

Panosta syksylle riittää huimasti. Suomen mestaruuden voittava seura karsii seuraavalla kaudella tuttuun tyyliin paikasta Mestarien liigaan. Loppukauden kestävä rypistys alkaa torstaina Interiä vastaan ja katseet onkin vain ja ainoastaan seuraavassa ottelussa. Lehkosuo ennakoikin värikästä ottelua torstaille.

- Varsinkin kotikentällään Inter näytti tehokkuutensa. He ovat hyvin nopeasti peliä kääntävä joukkue, jonka nopeat vastaiskut ovat todella vaarallisia. Interin hyökkäyspäässä on monta taitavaa ja nopeaa pelaajaa, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita, "Bana" analysoi torstaista vastustajaa.

- Meidän täytyy pitää kenttätasapainomme hyvin kasassa läpi ottelun, kun vastassa on äärimmäisen vaarallinen vastaiskujoukkue. Omaan hyökkäyspeliimme pitää saada lisää vaarallisuutta, jotta pääsemme tekemään maaleja kotiyleisömme edessä, tuumaa.


HJK - FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia