AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 3.9.2015

RoPS-luotsi Malinen innoissaan Markkasen hankinnasta

RoPS-luotsi Malinen innoissaan Markkasen hankinnasta

Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseuran päävalmentaja Juha Malinen odottaa paljon uusilta hankinnoiltaan.

RoPS ilmoitti torstaina hankkineensa riveihinsä Eero Markkasen ja jamaikalaisen Tramaine Stewartin. Markkanen paikkaa ja tukee etenkin viime aikoina loukkaantuneena ollutta maalipörssin ykkösmiestä Aleksandr Kokkoa.

- Nyt meillä on riveissä liigan paras maalintekijä ja Suomen ehkä kohutuin jalkapalloilija ja miehet pelaavat vielä samalla pelipaikalla, joten eiköhän jotain ala maalirintamalla tapahtumaan, päävalmentaja Juha Malinen sanoo RoPS:n sivuilla.

27-vuotias Tramaine Stewart siirtyy Norjan liigan Aalesundissa pelaamansa kolmen pelikauden jälkeen RoPS:n riveihin. Miehen sopimus RoPS:n kanssa on mallia 1+1 eli hänestä on seuralla optio myös ensi kaudesta.

- Mies on pelipaikaltaan oikea laitahyökkääjä ja on pelannut myös kärkenä. Olemme heinäkuusta lähtien olleen miehen perässä ja nyt saimme homman kuntoon ja miehen meidän riveihin. Mies on Norjassa tehnyt maaleja hyvällä prosentilla, joten eiköhän niitä meilläkin tule, RoPS-luotsi toteaa innoissaan.


RoPS - FF Jaro Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia