AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 2.9.2015

Sauli Väisänen HIFK:n riveihin loppukaudeksi

Sauli Väisänen HIFK:n riveihin loppukaudeksi

HIFK saa vahvistusta. (Kuva: Juha Tamminen)

AIK:n ja Suomen U21-maajoukkueen toppari Sauli Väisänen palaa takaisin Veikkausliigaan. Kyseessä on loppukauden kestävä lainapesti HIFK:n paidassa.

Väisänen loukkasi nilkkansa toukokuussa ja on saavuttamassa täyden pelikyvyn muutaman viikon sisällä. Hänen tavoitteenaan on ennen kaikkea pelituntuman saaminen kovista otteluista.

- Olen ollut kolme kuukautta sivussa ja seurani AIK on tiukasti mukana mestaruuskamppailussa. Kuuden pelin voittoputkessa ei minunkaan mielestä kannata kokoonpanoa lähteä muuttamaan, Väisänen toteaa realistisesti.

- AIK:ssa olisi peliaika siis ollut kortilla ja itse haluan olla täydessä iskussa jo kuukauden päästä pelattavassa EM-karsintaottelussa Saksaa vastaan.

Vaikka kuluva kausi on jo ehtoopuolella, maajoukkuekapteeni miettii jo tulevaa.

- Ensi kautta silmälläpitäen haluan mahdollisimman paljon peliaikaa, ja haluan olla valmiina taistelemaan avauksen topparin paikasta AIK:ssa. Sen pitäisi olla realistista ja sitä paremmat mahdollisuudet minulla on, mikäli pelaan loppukauden Veikkausliigassa, ennemmin kuin AIK:n reserveissä.

Väisänen on kuullut tulevasta seurastaan pelkkää hyvää.

-Seuravalinta oli loppujen lopuksi helppo, kun kuulin että IFK oli minusta kiinnostunut. Kuulin myös, että joukkueessa on hyvä meininki, joten valinta ei ollut vaikea. Totta kai IFK:n fanit ovat tehneet myös minuun suuren vaikutuksen.

-Kun sarjataulukkoa katsoo, niin IFK:lla on tasureita yllin kyllin. Tasapeleistä johtuen sarjapaikan varmistaminen mahdollisimman nopeasti olisi tärkeää. Uskon, että pystyn omalta osaltani auttamaan joukkuetta tässä tavoitteessa, Väisänen päättää.


IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia