AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 2.9.2015

HIFK:lle ei enää hankintoja tässä siirtoikkunassa

HIFK:lle ei enää hankintoja tässä siirtoikkunassa

HIFK:n ryhmä on kasassa. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK julkaisi keskiviikkona Sauli Väisäsen loppukauden mittaisen sopimuksen joukkueen kanssa. Väisänen tulee olemaan HIFK:n ainoa hankinta tämän siirtoikkunan aikana.

- Haimme siirtoajan kynnyksellä ensisijaisesti topparia, sillä joukkueen puolustuksessa on lieviä loukkaantumisia. Kartoitimme myös uusia laitapelaajia, mutta joukkueeseemme soveltuvia pelaajia ei ollut tarjolla. Tämä kertoo vain siitä, että joukkueemme iskukyky on tällä hetkellä huipputasoa, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä sanoo seuran verkkosivuilla.

- Sauli on erinomaisesti peliä avaava isokokoinen toppari, josta on varmasti apua joukkueelle sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan. Mies on näyttänyt tasonsa jo Ruotsin pääsarjassa. Hän tulee meille AIK:sta loppukaudeksi hakemaan peliaikaa, jotta pystyisi ensi kaudella vakiinnuttamaan paikkansa Allsvenskanin kärkijoukkueessa. Toivon myös, että tämä on ensiaskel IFK:n ja AIK:n mahdolliselle yhteistyölle, Määttä huomauttaa.

IFK Mariehamn-HIFK Wiklöf Holding Arenalla torstaina 10.9. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia