AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2015

Veikkausliiga urheilun eurooppalaisessa teemaviikossa

Veikkausliiga urheilun eurooppalaisessa teemaviikossa

Eurooppalaiset jalkapallosarjat pyrkivät edistämään liikuntakulttuuria jalkapallon voimalla.

Euroopan ammattilaisjalkapallosarjojen liitto (EPFL) ja sen jäsensarjat osallistuvat urheilun eurooppalaiseen teemaviikkoon (European Week of Sport) monin tavoin syyskuun toisella viikolla. Kumppanuussopimuksen ovat allekirjoittaneet EPFL:n puheenjohtaja Frédéric Thiriez ja EU:n koulutus-, kulttuuri-, nuoriso- ja urheiluasioista vastaava komissaari Tibor Navracsics.

Osana yhteistyötä eurooppalaiset jalkapallosarjat tukevat ja edistävät urheilun eurooppalaisen teemaviikon viestiä viestintäkanavissaan sekä ottelutapahtumissa lisätäkseen tietoisuutta Euroopan komission käynnistämistä aloitteista.

EPFL hyödyntää jalkapallosarjojen tavoittavuutta auttaakseen levittämään kampanjan avainviestiä ja arvoja. Kampanjan keskiössä ovat urheilun ja liikunnan monet hyödyt sekä yksilöille että koko yhteiskunnalle.

Veikkausliiga on ylpeä saadessaan osallistua urheilun eurooppalaiseen teemaviikkoon. Omissa kanavissamme välitämme kampanjan viestiä, jolla pyrimme rohkaisemaan terveelliseen ja aktiiviseen elämäntapaan.

Lisää uutisia