AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 30.8.2015

Bahne: "Olen ylpeä saavutuksesta"

Bahne: "Olen ylpeä saavutuksesta"

Mankku nautti lauantain nollapelistä ja voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin maalivahti Magnus Bahne saavutti lauantaisessa RoPS-voitossa komealle uralleen yhden merkittävän rajapyykin.

Seuralegenda Bahne pelasi nimittäin 2-0 (1-0) -voittoon päättyneessä ottelussa uransa 100. nollapelinsä Veikkausliigassa.

- En ole pitänyt itse tilastoa nollapeleistä, mutta nyt sain tietää pari päivää ennen matsia, että 100. nollapeli olisi mahdollisesti tulossa, sanoi Bahne Interin verkkosivuilla.

Kokenut maalivahti ei ottanut merkkipaalusta paineita. Ottelun loppua kohti mentäessä asia pyöri kuitenkin hänen mielessä, RoPSin hakiessa suoraviivaisesti tasoitusta.

- Ei siitä mitään lisäpaineita tullut. Pelin lopussa asia kävi kyllä mielessä, kun RoPS alkoi vaan vetämään pitkiä palloja. Ajattelin, että toivottavasti selvitään, koska kuten tällä kaudella on nähty, voi vastustaja saada jonkin onnekkaan tasoituksen.

- Puolustuslinja pelasi kuitenkin todella uhrautuvasti edessäni ja ansaitsevat siitä ehdottomasti kiitoksen, jatkoi Bahne.

Vaikka Bahne ottelun loppuhetkistä melko helposti selvisikin, oli hän luonnollisesti tyytyväinen esitykseensä lauantain ottelussa.

- RoPS teki meille urakan vaikeaksi, mutta onnistuimme ottamaan tärkeän voiton. Omaan peliini olen tyytyväinen ja tietysti nollapeliin, totesi Bahne pelin jälkeen.

Bahnen lisäksi 100 nollapelin kerhossa ovat vain Mikko Kaven, Ville Wallen ja Janne Korhonen. Syystäkin "Mankku" oli ylpeä saadessaan nimensä kolmikon rinnalle.

- Olen ylpeä tästä saavutuksesta. Se merkitsee paljon minulle, myönsi Bahne.

Lisää uutisia