AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2015

Ennakko: SJK-KuPS

Ennakko: SJK-KuPS

Savon jalkapalloylpeys, Kuopion Palloseura, saapuu SJK:n vieraaksi keskiviikkona 26.8. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä ja se alkaa kello 18.30.

KuPS:n edellinen vierailu Seinäjoella päättyi SJK:n kannalta erinomaisesti, sillä SJK pelasi kenties yhden kauden parhaista peleistään ja voitti 5-0 luvuin. Toisaalta KuPS kaatoi SJK:n talvella Suomen cupissa, voittamalla 1-2 lukemin Wallsportissa pelatun ottelun. Keskiviikon kohtaaminen on joukkueille vasta kauden toinen, vaikka pelataan jo viimeistä kolmannetta. Ja KuPS kohdataan itseasiassa kolmannen kerran vain parin viikon päästä, kun SJK pelaa seuraavan vierasottelunsa.

Sarjassa SJK on kolmantena ja viime sunnuntain voitto VPS:stä paransi kovasti osakkeita mitalitaistossa. KuPS puolestaan on seitsemäntenä, mutta sillä on pelejä vähemmän pelattuna kuin muilla edellä olevilla joukkueilla. Piste-eroa SJK:n on vain seitsemän pistettä.

- Tärkeää on nyt palautua kovasta pelistä Vepsua vastaan, saada pienet kolhut ja vammat kuntoon ennen keskiviikkoa, Valakari sanoo.

SJK:lla onkin menossa jälleen melkoinen härkäviikko, kun kahdeksan päivän sisään pelataan kolme ottelua. Keskiviikon pelin jälkeen seuraava ottelu tulee jo ensi sunnuntaina, kun IFK Mariehamn vierailee Seinäjoella. Viikon molempiin otteluihin onkin myynnissä edullinen kimppalippu ennakkoon, eli saat tuntuvan edun jos ostat ennakkoon liput molempiin peleihin samalla kertaa. Kimppalipputarjous on voimassa vain SJK:n verkkokaupassa.

Kuopiolaiset tietävät saavansa vastaansa hyökkäysvoimaisen ja maaliahneen kotijoukkueen. Seinäjoella kärsittiin toukokuussa tyly tappio vahvan mitaliehdokkaan käsittelyssä. Vaikea vierasottelu on jälleen edessä.

- Viimeksi tuli kylmää kyytiä voitetun HJK-pelin jälkeen. SJK on huippujoukkue tähän sarjaan ja vahvistui vielä hyökkääjä Roope Riskillä, joka on erittäin tuttu pelaaja, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa.

Edelliskierroksen VPS-ottelussa SJK:n puolustaja Cedric Gogoua katseli punaista korttia kahden keltaisen jälkeen ja siten hän ei ole mukana keskiviikon pelissä. Sivussa on todennäköisesti myös vielä Wayne Brown, joka missasi VPS ottelun loukkaantumisen vuoksi. Varmuudella loukkaantumisen johdosta on sivussa kuitenkin vain Jesse Sarajärvi.

Myös kuopiolaisilla on menossa tiivis elokuu. SJK-ottelu on kuudes peli 18 päivän sisään. Joukkueen energiavarat ovat hyvällä tasolla otteluruuhkasta huolimatta.

- Harjoittelu ja palautuminen toimivat hyvin. Vireystila on hyvä, Rajamäkitoteaa.

Keskikenttäpelaaja Miikka Ilo on KuPSilta poissa keskiviikon ottelusta varoitustilin täyttymisen johdosta.


SJK-KuPS Seinäjoen Keskuskentällä keskiviikkona 26.8. kello 18.30. Ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia