AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2015

Ilveksen Olli Vakkalalle debyytti - huikea suoritus

Ilveksen Olli Vakkalalle debyytti - huikea suoritus

Ilves pelasi lauantaina vierasmatsin RoPSia vastaan ja lopputulos oli 0-0 upean taistelun jälkeen. Ilveksen monivuotinen luottopelaaja, henkinen johtaja ja taisteluilmeen ruumiillistuma, Olli Vakkala, sai lauantaina Rovaniemellä aikaiseksi melkoisen tempun.

Kuudetta kauttaan Ilveksessä pelaava veistosmainen 33-vuotias puolustaja suoritti nimittäin debyyttinsä Veikkausliigassa. "Opa" vaihdettiin kentälle 32. minuutilla. Tämä tietää sitä, että Vakkala on nyt pelannut uransa aikana kaikilla sarjatasoilla Kutosesta Liigaan. Kutosessa, Vitosessa, Nelosessa, Kolmosessa, Kakkosessa, Ykkösessä ja nyt Veikkausliigassa. Tällaista suoraa ei monella pelaajalla ole.

- Suomalaista jalkapalloa on tullut nähtyä monesta perspektiivistä ja sen syvät rivit on tullut todellakin koettua. Oma polku tähän pisteeseen onkin ollut aikalailla erilainen moniin muihin verrattuna. Olen ollut sen suhteen erittäin onnekas. Siitä täytyy myös kiittää manageriamme Tomi Erolaa, joka heikolla hetkellään tarjosi minulle paikkaa petopaidassa. Tomi on muutenkin tehnyt valtavan ja käsittämättömän arvokkaan työn sen eteen, missä Ilves on tällä hetkellä. Jokaisen tulisi tietää se.

- Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, ja tunteita kentällä. Pitäisi varmaan lopettaa ajoissa, mutta onhan tämä hienoa olla 33-vuotiaana edelleen osa Ilvestä. Vanhoilla koivilla saa toitä tehdä, mutta maistuu, kommentoi Pakkala Ilveksen verkkosivuilla.

Pakkala lähetti vielä terveisiä Ilves-kannattajille ja kaupunkilaisille.

- Tämä kausi on se, johon on pyritty. Nyt jos koskaan myös tuki on tarpeen. Siispä nautitaan, autetaan, eletään ja ollaan ylpeitä yhdessä. Nyt luomme niitä tarinoita, joita voimme sitten joskus jakaa, muistella ja kertoa.

Lisää uutisia