AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 9.8.2015

​Rajamäki: "Hyvää jatkumoa RoPS-ottelulle"

​Rajamäki: "Hyvää jatkumoa RoPS-ottelulle"

"Rapa" antoi kiitosta omilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura jatkoi taistelutahtoisia otteitaan sunnuntai-iltapäivän Ylen televisio-ottelussa.

KuPS-joukkue esiintyi omalla kotiareenallaan päättäväisellä ilmeellä kukistaen HIFK:n ansaitusti maalein 2-0.

- Tämä oli jatkumoa RoPS-ottelulle: ihan OK oli prässimme ylhäällä. Toisella jaksolla me puolustimme syvemmältä ja puolustuspelaamisemme oli hyvässä kokonaistasapainossa. Neljällä ylimmällä pelaajallamme oli selkeä halu ratkaista peli ja siltä osin oikeaan suuntaan mennään, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Kuopiolaisten nuoriso-osaston hyökkääjät Ilmari Niskanen ja Saku Savolainen pelasivat jälleen erinomaisen ottelun ratkaisten voiton kotijoukkueelle.

- Nuorille pelaajille ei kuitenkaan saa luoda liikaa kuormaa kannettavaksi. Pieni väsy jo vähän näkyy, nuoret pojat ovat suoriutuneet tällä kaudella erittäin hyvin, valmentaja kiitteli.

Kuopiolaiset ovat saaneet pelaamiseensa kaivattua tasaisuutta ja alkukaudella vaivannutta otteiden ailahtelua on saatu suuresti vähennettyä.

- Kokoonpanomme on selkeytynyt osin monien sattumuksien kautta. Elokuussa meillä on paljon pelejä ja elokuussa me tarvitsemme paljon energiaa, toivottavasti me saamme kaikki pelaajat mukaan. Tänään meillä oli täysi penkki, valmentaja muistutti.

Lisää uutisia