AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 9.8.2015

Honkavaara jakoi kehuja KuPS:lle

Honkavaara jakoi kehuja KuPS:lle

"Honsu" kehui KuPS:n puolustuspelaamista. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK taipui 0-2-vieraskentällä KuPS:lle. HIFK-leirissä oltiin tyytyväisiä oman joukkueen taisteluun, mutta KuPS oli siitä huolimatta vahvempi.

HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara oli suhteellisen tyytyväinen omiensa pelaamiseen tappiosta huolimatta ja kehaisi myös KuPS:n puolustuspelaamista.

– Olin ihan tyytyväinen meidän ensimmäisen puoliajan pelaamiseen. KuPS käytti maalipaikkansa hyvin. Toisessa maalissa meidän puolustukselle tuli pieni kommunikointivirhe. KuPS prässäsi, mutta saimme usein purettua heidän prässin. KuPS puolusti erittäin hyvin, Honkavaara kertoi HIFK:n sivuilla.

Kapteeni Esa Terävä oli Honkavaaran kanssa samoilla linjoilla.

– Ei yrityksen puutteesta voi ainakaan syyttää. KuPS oli tänään juuri kahden maalin verran parempi. Meillä oli omat paikkamme ensimmäisellä puoliajalla. Pienet olivat erot, mutta rehellisyyden nimissä emme olleet kovinkaan vaarallisia. KuPS puolusti todella hyvin ja teki pelaamisen meille vaikeaksi. Erityisesti keskityspallojen kanssa meillä oli tänään ongelmia, HIFK:n kapteeni Esa Terävä kertoi ottelun lehdistötilaisuudessa.

Lisää uutisia