AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 7.8.2015

VPS:n tuore hankinta valmis tositoimiin

VPS:n tuore hankinta valmis tositoimiin

VPS julkisti perjantaina amerikkalaispuolustaja Isaiah Schaferin loppukauden mittaisen sopimuksen. Pelaaja itse odottaa innolla pääsyä tositoimiin Veikkausliigassa.

Schafer on aiemmin pelannut kotimaassaan USA:ssa. Välittömästi yliopisto-opintojen (college) jälkeen vuonna 2013 Schafer pelasi ensimmäisen ammattilaiskauden Phoenix FC:ssä, joka pelaa Yhdysvaltojen toiseksi ylimmällä sarjatasolla.

- Vuonna 2014 olin testijaksolla MLS-joukkue Colorado Rapidsissa, mutta loukkaannuin pahasti, kun akillesjänne katkesi. Se piti minut pelikentiltä kauan poissa, puolustaja kertoo Vepsun verkkosivuilla.

Schaferin ulkoisesta olemuksesta ei uskoisi, että takana vaikea loukkaantuminen. Hän on silminnähden todella kovassa kunnossa.

- Minulla on korkeat odotukset itsestäni ja joukkueesta. Lupaan laittaa kaikki likoon joka treenissä ja pelissä. Kuntoni on sataprosenttinen ja olen valmis tositoimiin, 25-vuotias jenkkipuolustaja vakuuttaa.

Vahvana puolustajana ja hyvänä hyökkäysten tukijana itseään kuvailevan Schaferin saadessa pelilupa-asiat kuntoon sunnuntaiksi nähdään hänet suurella todennäköisyydellä Hietalahden nurmella, kun VPS kohtaa IFK Mariehamnin klo 16 alkavassa liigakamppailussa.

- Olen käynyt pitkän matkan tähän pisteeseen, ja olen hyvin innoissani. Olen todella kiitollinen, että olen saanut tällaisen mahdollisuuden, hymyilee Schafer, joka kertoo olevansa ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Lisää uutisia