AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.30 // 2.8.2015

​Rajamäki: "Hyökkäämisessä oli selkeä suunta"

​Rajamäki: "Hyökkäämisessä oli selkeä suunta"

"Rapalla" oli aihetta tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura saavutti loistavan voiton sunnuntaisesta kotiottelustaan. Sarjataulukon kakkosena oleva Rovaniemen Palloseura joutui taipumaan Savon Sanomat Areenalla maalein 3-0 erinomaisesti pelanneiden kuopiolaisten edessä.

KuPS-joukkue pelasi ensiluokkaista jalkapalloa oman kotiyleisönsä edessä ansaiten hienon voittonsa. Joukkue taisteli erittäin hyvällä asenteella ja viimeisteli omista paikoistaan kolme hienoa maalia. Sunnuntai-ilta päättyi iloisiin voitonjuhliin.

- Oli meiltä ihan OK-suoritus. Nyt meillä oli selkeä suunta hyökkäämisessä ja tehtiin hyviä aloitteita. Avainroolissa oli nuorisokaartimme ja erityisesti Ilmari Niskanen ja Saku Savolainen tekivät hyviä juoksuja syvyyteen. RoPS oli pikkuisen lirissä, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki totesi.

Vaihdosta kentälle päässyt Urho Nissilä esitti jälleen erinomaisia otteita. Lopussa tehtiin jälleen kaksi uutta Veikkausliigadebyyttiä, kun keskikenttäpelaaja Aatu Laatikainen ja hyökkääjä Ali Al-Musawi pääsivät pelaamaan ensimmäiset liigaminuuttinsa KuPS-paidassa.

- Urho Nissilä teki erittäin hyvän sisääntulon toisen jakson alussa vaikeassa paikassa, kun Sohna loukkaantui ja peli oli silloin vielä avoimessa tilanteessa. Nissilän neljä ensimmäistä palloa olivat loistavia ja niiden ansiosta painopiste siirtyi RoPS:n päätyyn. Loistosuoritus, Rajamäki kiitteli.

- Enemmänkin meillä oli paikkoja. Hyökkäyssuuntaan pelaaminen on ollut meillä ongelmana, nyt meillä oli selkeä suunta ja me tehtiin aloitteita. Toisella jaksolla me olisimme voineet hyökätä vähän pitemmillä hyökkäyksillä, hieman turhaan me hätäiltiin niissä tilanteissa, valmentaja totesi.

Voitto maistui joka tapauksessa makealta.

- Olen tyytyväinen peliin. Kiva oli nähdä, että pikkupojat suoriutuivat hyvin niin fyysisesti kuin mentaalisesti erittäin vahvaa RoPSia vastaan. Nuorille pelaajille pitää kuitenkin antaa maltillisesti aikaa kehittyäkseen. Tänään he pelasivat loistavasti, mutta joka pelissä nuorilta ei voi vaatia samanlaista suoritusta, Rajamäki muistutti.

Lisää uutisia