AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.27 // 12.7.2015

Valakari: "Jaksettiin uskoa että maali tulee"

Valakari: "Jaksettiin uskoa että maali tulee"

Voitto lämmitti Simo Valakaria. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK sai pienen laskukautensa katkaistua kaatamalla sitkeästi vastaan hangoitelleen FC KTP:n sunnuntaina niukasti 1-0.

KTP pelasi Shane McFaulin punaisen kortin myötä lähes tunnin vajaalla, mutta ratkaisu nähtiin vasta loppuminuuteilla. Voitto oli SJK:lle todella helpottava.

- Tänään jätkät näyttivät millaisia pelaajia he ovat. Viime viikot ovat olleet vaikeita tuloksellisesti, maalinteon kannalta. Ollaan pelattu isoja pelejä eikä olla saatu haluamaamme tulosta. Jätkät lähti huikeasti peliin, SJK:n päävalmentaja Simo Valakari sanoi seuran verkkosivuilla.

- Jaksettiin uskoa, että maali tulee. Toki punainen kortti muuttaa peliä, mutta olimme jo ennen sitä hyvällä jalalla ja loimme paikkoja. Sen jälkeen oli meidän hyökkäys vastaan Kotkan puolustus, toki piti varoa vastahyökkäyksiä.

Erityisesti Valakaria lämmitti se, että ratkaisijan rooliin nousi nuori lupaus.

- Nuori Emil Lidman tuli sisään ja teki maalin. Hän on ollut vuoden meidän organisaatiossa. Ollaan pikku hiljaa tuotu pelaajaa eteenpäin. Annamme nuorien pelaajien kasvaa rauhassa Akatemiassa hyvässä valmennuksessa ja sitten tuomme heitä edustukseen, kun he ovat valmiita, sanoi Valakari.

Lisää uutisia