AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2015

​Cleaver: "Tärkeä viikko loppukautta ajatellen"

​Cleaver: "Tärkeä viikko loppukautta ajatellen"

Maanantain peli on SJK:lle tärkeä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK pelaa alkaneella viikolla kolme ottelua, joista kaksi on Veikkausliigaa ja maanantaina vastassa vieraissa FC Lahti.

Maanantain ottelun lisäksi torstaina jatkuvat europelit ja sunnuntaina kohdataan kotona KTP.

- Tämä koko alkava viikko on erittäin tärkeä loppukautta ajatellen. Asiat voivat muuttua valtavasti tämän viikon aikana. Toivotaan että nimenomaan hyvään suuntaan. Eli kuten sanoin, tämä on todella tärkeä peli sarjataulukon kannalta, että pysymme mukana kärjen vauhdissa. Ja Lahdella on varmasti samat ajatukset, SJK-luotsi Chris Cleaver sanoo seuran verkkosivuilla.

- Siitä on paljon kiinni kumpi on pystynyt palautumaan paremmin, kumpi pystyy keskittymään ja valmistautumaan tähän otteluun paremmin.

Viime kaudella SJK:n erikoistilanteet olivat sarjan parhaita, tällä kaudella on näyttänyt että onnistumisia ei samaan malliin ole näistä tullut.

- Kuitenkin noin joka neljäs meidän maaleista on tullut erikoistilanteista, mikä on oikeastaan aika hyvä prosentti. Tänä vuonna ei kuitenkaan ehkä ole ihan samaan tapaan tullut näistä onnistumisia kuin viime kaudella. Yksi iso syy tähän on että vastustajat tietävät että me yritämme jotain erikoista. Vastustajat ovat paremmin hereillä ja he ovat skoutanneet erikoistilanteemme nyt paremmin. Mutta meidän täytyy harjoitella näitä lisää ja toteuttaa suunnitelmaa, muistuttaa Cleaver.


FC Lahti - SJK Kisapuistossa maanantaina 6.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia