AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 5.7.2015

​Eremenko: "Me ansaitsimme tämän voiton"

​Eremenko: "Me ansaitsimme tämän voiton"

"Jere" nautti voitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro vietti riehakkaita voitonjuhlia sunnuntai-iltana Kuopiossa. Savon Sanomat Areenalla pelattu kiihkeä ja dramaattinenkin Veikkausliigaottelu päättyi ansaitusti vierasjoukkueen eduksi maalilukemin 1-3.

Jaro pelasi Kuopiossa hyvää peliä prässäten vastustajaa tehokkaasti ja iskemällä omista paikoistaan pallot sisään. Kotijoukkue KuPS jäi suorastaan yllättävän aseettomaksi aktiivisesti pelanneiden punapaitojen edessä.

Päävalmentaja Alexei Eremenko oli erittäin tyytyväinen oman joukkueensa mallikelpoiseen peliesitykseen vaikeassa vierasottelussa.

- Taktiikkanamme oli kontrolloida palloa, prässätä ylhäältä ja syötellä palloa. Pallokontrolli olikin meillä, syöttelemisessä tapahtui kuitenkin virheitä ja me menetimme palloja. Me prässäsimme hyvin ja voitimme palloja myös takaisin. Me ansaitsimme tämän voiton, valmentaja riemuitsi.

Upea voitto kävi joukkueelle kalliiksi, sillä pelin aikana sattui neljä ikävää loukkaantumista. Kokoonpanossa olleet nuoret pelaajat kantoivat vastuunsa loistavalla tavalla.

- Olen kovin onnellinen Serge Atakayin ja Sergei Eremenkon puolesta. Molemmat pelaajat pelasivat eilen lauantaina täydet 90 minuuttia. Junioreita oli paljon kentällä. Joukkuepeli oli hyvää ja tämä oli meiltä erittäin hyvä esitys tänään.

- KuPS on kova ja vahva joukkue. Vastustaja oli totta kai scoutattu etukäteen, se on minut työtäni. Loukkaantumisia tuli paljon, huomenna lasketaan kaatuneet ja selvinneet ja käännetään ajatukset seuraavaan peliin, Eremenko totesi.

Lisää uutisia