AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2015

Kärkimies Serge N'Gal palaa Interin paitaan

Kärkimies Serge N'Gal palaa Interin paitaan

"Naskali" Interin väreissä vuosikymmen sitten. (Kuva: Juha Tamminen)

Kaudella 2005 FC Interille Veikkausliigassa 11 maalia tehnyt Serge N'Gal palaa turkulaisseuran paitaan.

Kamerunilaishyökkääjä on solminut Interin kanssa loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen. N'Galin pelilupa saapui viikonlopun aikana, joten hän saattaa olla kokoonpanossa jo maanantaina pelattavassa Inter-HJK -ottelussa.

Viimeksi pelaajauransa alkutaipaleella kausina 2004 ja 2005 FC Interiä edustanut N'Gal on noiden kausien jälkeen pelannut suurimman osan urastaan Espanjassa ja Portugalissa. Ranskan toisella sarjatasolla pelanneeseen Stade Brestiin Suomesta aikanaan siirtynyt N'Gal edusti Portugalin pääsarjan União Leiriaa neljän kauden ajan ja Espanjan toisen sarjatason Gimnàstic de Tarragonaa kahtena kautena. N'Galin viimeisin seura on Espanjan kolmannen tason La Roda CF.

FC Interin päävalmentaja Job Dragtsma näkee N'Galin sopimuksessa hyviä mahdollisuuksia Interin kannalta, vaikkei hyökkääjä olekaan vielä täydessä kunnossa.

- Hän on tehnyt täällä kovasti töitä päästäkseen pelikuntoon ja hänen asenteensa on ollut erittäin hyvin kohdallaan. Hän ei ole vielä huippukunnossa, mutta toisaalta tästä eteenpäin otteluohjelma mahdollistaa pelikunnon nopean parantamisen paremmin kuin keväällä.

- Jotkut muistelevat hänen edellistä huippukauttaan Interissä, mutta minä en ollut täällä vielä silloin. Harjoituksissa on silti ollut nähtävissä, että kyllä hänellä vielä taitoa ja nopeutta on. Serge tuo uuden vaihtoehdon hyökkäykseen, mikä on tärkeää, Dragtsma toteaa Interin verkkosivuilla.

Kotimaataan Kamerunia myös Pekingin olympialaisissa vuonna 2008 edustanut N'Gal saa paitaansa Interissä numeron 23.


FC Inter - HJK maanantaina 29.6. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia