AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 26.6.2015

Schüller: “Heti alusta asti peliin mukaan”

Schüller: “Heti alusta asti peliin mukaan”

Rasmus Schüller perää omiltaan vahvaa panosta ottelun alkuun. (Kuva: Juha Tamminen)

Rasmus Schüller korostaa ottelun alun tärkeyttä, kun HJK kohtaa Ilveksen Tampereella perjantaina.

Klubin otteet ovat olleet nousujohteisia. Ennen perjantain ottelua alla on kaksi vakuuttavaa kotivoittoa. Ensin kaatui SJK hyvän esityksen päätteeksi 3-1 ja edellisessä ottelussa HJK kukisti maanantaina Jaron 4-0.

- Odotan, että me tulemme pitämään palloa enemmän kuin Ilves. Jos pääsemme samalle tasolle kuin SJK:ta ja Jaroa vastaan toisilla puoliajoilla, olemme vahvoilla. Ilvestä vastaan täytyy saada myös peli toimimaan heti alusta saakka. Otteluiden aluissa on ollut vaikeuksia saada peli toimimaan, siinä on jokaisella pelaajalla iso henkilökohtainen vastuu, että heittäytyy heti alusta asti peliin mukaan, Schüller toteaa seuran verkkosivuilla.

Ottelu pelataan perinteikkäällä Tammelan stadionilla. Klubi on treenannut tämän viikon Bolliksen nurmella ja totuttautunut perjantainakin alustana olevaan luonnonnurmeen pienen tauon jälkeen. Edellisen kerran Klubi on pelannut luonnonnurmella vajaa kolme viikkoa sitten Lahdessa. Rasmus Schüller ilahtuu kuullessaan Tampereelle matkaavasta runsaasta kannustusjoukosta.

- Tammela on perinteikäs suomalainen futisstadion, sinne lähdetään hyvillä mielin. Hienoa, että meidän kannattajia on tulossa paljon paikalle, heistä on meille aina suuri apu. Toivottavasti myös tamperelaiset löytävät paikalle, Schüller päättää.


Ilves - HJK Tammelassa perjantaina 26.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia