AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2015

Ojala: "Henkisesti tärkeä voitto"

Ojala: "Henkisesti tärkeä voitto"

"Mó" iloitsi Interin vireestä. (Kuva: Juha Tamminen)

Inter palasi viiden voitottoman ottelun jälkeen takaisin voittokantaan, kun se voitti keskiviikkona Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa FC KTP:n 3-0 (2-0).

Interin tehomiehenä ottelussa heilui Mika Ojala, joka teki joukkueen maaleista kaksi. Interin peli oli varsinkin ensimmäisellä jaksolla hyvää ja vauhdikasta. Maaottelutauko oli tehnyt Ojalan mukaan hyvää joukkueelle.

- Tauko teki meille hyvää. Raskaan alkukauden jälkeen teki hyvää huilata muutama päivä. Jalka liikkui pelissä varsinkin ensimmäisellä jaksolla hyvin, sanoi Ojala Interin verkkosivuilla.

Ojala teki siis Interin maaleista ensimmäisen ja viimeisen. Avausmaalista hän jakoi estotta kiitosta Henri Lehtoselle ja Guy Gnabouyoulle.

- Se oli helppo paikka laittaa vitosen rajalta sisään. Pänä ja Guy petasivat minulle helpon paikan. Suuri kiitos kuuluu maalista heille. Toisessa maalissa sain käännettyä itseni vapaaksi ja siitä oli lopulta myös jelppo työ laittaa pallo maaliin, kuvaili Ojala osumiaan.

Inter otti siis pitkästä aikaa täyden pistepotin. Voitto oli joukkueelle tärkeä Ojalan mukaan.

- Henkisesti tärkeä voitto tämä oli meille. Pelasimme viisi peliä voitotta, joten hyvältä tuntuu ottaa jälleen kolme pistettä, päätti Ojala.

Lisää uutisia