AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 16.6.2015

Ennakko: FC Inter-FC KTP

Ennakko: FC Inter-FC KTP

FC Interin Veikkausliigaottelut jatkuvat maaottelutauon jälkeen jälleen keskiviikkona, kun joukkue saa kotikentälleen Veritas Stadionille vieraakseen FC KTP:n. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30.

Interin ja kotkalaisten välinen ottelu on toinen tämän kauden Veikkausliigassa. Noin kuukausi sitten pelatussa ottelussa Inter oli parempi 4-1 lukemin. Tuo ottelu onkin Interin viimeisen voitto-ottelu Veikkausliigassa.

Inter on pelannut peräti viisi viimeistä ottelua ilman voittoa. Näistä otteluista joukkue on hävinnyt kolme ja pelannut kaksi tasan. Nyt on päävalmentaja Job Dragtsman mukaan aika kääntää kurssi paremmaksi.

- Aloitimme kauden hyvin ja sen jälkeen meillä on ollut heikompi jakso käynnissä. Teemme varmasti kaikkemme, että saamme käännettyä kurssin jälleen huomenna voitolliseksi. Olemme voittaneet Kotkan jo kerran tällä kaudella ja pystymme siihen varmasti hyvän tekemisen kautta myös huomenna, sanoo Interin hollantilaisvalmentaja Dragtsma.

Dragtsman mukaan Interin viime otteluissa on tökkinyt mm. maalinteko. Alkukaudesta joukkue käytti paikkansa tehokkaasti, mutta nyt maalinteko on ollut vaikeaa.

- Alkukauden otteluissa käytimme paikkamme todella tehokkaasti hyväksi ja pystyimme näin ottamaan tuloksia heikommallakin pelillä. Viime otteluissamme pelimme on ollut vähän pakottamista, minkä lisäksi olemme vastaavasti hukanneet maalipaikkoja melkoisesti, myöntää Dragtsma.

Kotkalaiset matkaavat Turkuun alla kaksi perättäistä tappiota ja maalinteossa KTP ei ole onnistunut kolmeen viimeiseen otteluun, joten omat mietinnänaiheensa on myös KTP-luotsi Sami Ristilällä.

Interin kokoonpanosta puuttuvat huomisessa KTP-ottelussa flunssainen Vincent Onovo sekä pitkäaikaispotilaat Kalle Kauppi, Jukka Lehtovaara ja Oskari Qvick.

KTP:lta Inter-pelin kokoonpanosta puuttuvat varmuudella Sasha Anttilainen, Josh Mulvany, Joel Mero sekä Topi Pasi. Myös Niko Ikävalkon ja Sauli Kilpeläisen pelaaminen on epävarmaa. Edelliskamppailusta poissa olleet Tamas Gruborovics ja Valeri Minkenen alkavat lähestyä pelikuntoa ja heidät saatetaan nähdä keskiviikkona kokoonpanossa.


FC Inter - FC KTP Veritas Stadionilla keskiviikkona 17.6. kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia