AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 13.6.2015

Putoaako Jaro? ”Ei missään nimessä”

Putoaako Jaro? ”Ei missään nimessä”

Pietarsaaren Jaron entinen keskikenttäpelaaja Simon Skrabb uskoo, että hänen entinen seuransa pelaa Veikkausliigassa myös ensi kaudella.

Veikkausliigan media-avauksessa Pietarsaaren Jaron päävalmentaja Alexei Eremenko Sr sai jälleen perustella miksi putoajasuosikiksi listattu Jaro ei kauden jälkeen sittenkään putoa.

Eremenkon lisäksi myös seuran entinen keskikenttäpelaaja, U21-maajoukkueen runkomies, Simon Skrabb uskoo punanuttuihin.

Simon, putoaako Jaro tällä kaudella?

- Ei. Ei missään nimessä, Skrabb vakuuttaa.

Ruotsin pääsarjan Åtvidabergiä edustava Skrabb sai nuorena paljon vastuuta Jarossa. Tällä kaudella mm. nuori Serge Atakayi on säväyttänyt. Miksi nuoret nousevat esiin Jarossa?

- Jarossa on hyvät valmentajat nuoresta asti ja lisäksi pojilla on hyvä asenne. Totta kai on iso asia, että Eremenko on siellä. Jaro ei myöskään pelkää ottaa nuoria pelaajia mukaan liigaan, Skrabb miettii.

Yksi Jaron nuorukaisista on Sergei Eremenko, Alexei Jr:n ja Romanin pikkuveli. Vaikka Sergei ei ole Skrabbin entinen joukkuekaveri, nuorukaisen taidot ovat myös hänen tiedossaan.

- En ole koskaan pelannut samassa joukkueessa. Pienenä pelasimme toki paljon Pietarsaaren pallokentällä.

Entä tuleeko hänestäkin laadukas ammattilaispelaaja kuten veljistään?

- Kyllä uskon.

Skrabb nähdään tositoimissa tänään lauantaina kun U21-maajoukkue isännöi Ruotsia Helsingin Pallokentän 100-vuotisjuhlaottelussa. Klo 15 alkavaan peliin on vapaa pääsy.


HJK - Jaro Sonera Stadiumilla, maanantaina 22.6. klo 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia