AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 7.6.2015

Jurvainen: "Jaro on valmentajansa näköinen joukkue"

Jurvainen: "Jaro on valmentajansa näköinen joukkue"

Otto-Pekka Jurvaisella on kokemusta maalinteosta Jaroa vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK:n laitapelaaja Otto-Pekka Jurvainen on esiintynyt todella vahvasti alkukauden otteluissa ja sunnuntaina vastaan asettuvasta FF Jarosta hänellä on erityisen lämpimiä muistoja.

Jurvainen teki liigauransa ensimmäisen maalin juuri FF Jaroa vastaan, kun HIFK voitti Jaron edellisessä kohtaamisessa 3-2. Jurvainen uskoo, että Jaro lähtee haastamaan tähtirintoja samoilla keinoilla kuin aikaisemminkin.

– Jaro on hyvin valmentajansa Eremenko Seniorin näköinen joukkue. Heidän pelaajat pyrkivät pallonhallintapeliin pelaamalla maata pitkin. Jaro on myös todella fyysinen ja aggressiivinen joukkue. Se varmasti vaikuttaa, että tunnemme nyt toisemme jo hieman paremmin, kun olemme kerran kohdanneet. Se tuo tietysti aina oman mausteensa peliin. Kun on kerran kohdattu niin tiedämme pelaajista ja taktiikoista aina enemmän. Uskon, että sunnuntaina vastaan tulee samalla tavalla pelaava Jaro, Jurvainen kuvailee HIFK:n verkkosivuilla.

Ensimmäistä kauttaan Veikkausliigassa pelaava Jurvainen on antanut jo neljä maaliin johtanutta syöttöä. Vasenjalkaisella laitapelaajalla on kyky löytää hyvillä keskityksillään muut pelaajat rankkarialueelta.

– En voi sanoa, että olisin ihan täysin tyytyväinen omaan tekemiseeni kentällä. Tehoja on tietysti tullut hyvä määrä, mutta niitä olisi voinut tulla vielä paljon enemmän. Tiedän mihin pystyn parhaimmillani. Kaipaisin vielä tasaisuutta peliesityksiini, Jurvainen sanoo.

– Olemme pelanneet joukkueena hyvin. Sen kertoo jo sarjasijoitus. Jos ei Lahti-peliä oteta huomioon niin viimeiset viisi matsia ovat menneet tuloksellisesti hyvin. Olemme kaikki sen verran kunnianhimoisia, että pystymme varmasti vieläkin parempaan. Sunnuntaina on taas hyvä mahdollisuus parannella asemiaan sarjataulukossa. Tärkeät sarjapisteet ovat jaossa, Jurvainen tiedostaa.


HIFK - FF Jaro Sonera Stadiumilla sunnuntaina 7.6. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia