AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 6.6.2015

Ilveksen Miettunen tyytyväinen alkukauteensa

Ilveksen Miettunen tyytyväinen alkukauteensa

Tatu Miettunen on pelannut vahvan alkukauden.

Ilveksen 20-vuotias keskuspuolustajanuorukainen Tatu Miettunen on saanut varsin paljon vastuuta alkukauden aikana Veikkausliigassa.

Veikkausliigadebyyttinsä tällä kaudella tehnyt eleetön nuorukainen on pärjännyt hienosti kokeneiden liigajyrien seassa.

- Positiivinen ja ehjä kausi ollut itseltäni. En ole kärsinyt tällä kaudella oikeastaan minkäänlaisista loukkaantumisista ja olen ollut koko ajan 100-prosenttisessa kunnossa. On se hienoa, että päävalmentajamme Keith Armstrong on luottanut minuun sen verran, että olen pääsyt pelaamaan Veikkausliigaa. Pitää vaan vastata luottoon ja täyttää oma paikka, Miettunen pohtii Ilveksen verkkosivuilla.

Seuraava haaste Miettusella ja Ilveksellä on edessä jo lauantaina. Kotiotteluun Miettunen lähtee positiivisen odottavalla mielellä.

- Lauantain kotiottelusta FC Interiä vastaan on varmaankin tulossa kovatempoinen. Heillä on siellä nopeat hyökkääjät. Totta kai uskon mahdollisuuksiimme ottaa jälleen kotivoitto. Inter on tosi vahva joukkue, mutta ei silti mikään ylitsepääsemätön.

- VPS voitti heidät juuri keskiviikkona, joten miksemme mekin voisi, kommentoi Miettunen.


Ilves - FC Inter lauantaina 6.6. kello 16.00 Tammelan stadionilla. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia