AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 3.6.2015

​RoPS-fanituotteet saa nyt omasta kioskista

​RoPS-fanituotteet saa nyt omasta kioskista

RoPS avasi oman fanituotekioskin. (Kuva: Juha Tamminen)

Uutta RoPS-kioskia Rovaniemen kävelykadulla on viimeistelty edustuskuntoon RoPSin toimitusjohtaja Petri Jaatisen johdolla.

Kioski oli auki ensimmäistä päivää tiistaina ja palvelee koko kesän aina lauantaihin 8.8 asti. Kioski on auki tiistaista lauantaihin klo 11–17. Kioskissa työskentelee yhteensä viisi nuorta kahden viikon pätkistä.

Kesätyöntekijöiden palkat maksavat Rovaniemen kaupunki kesätyösetelillään ja RoPS.

– Ajatus lähti liikkeelle keskusteluista Sijaishaltija Oy:n Heidi Alarieston kanssa. Halusimme tarjota nuorille järkevää työtä kustannustehokkaasti. Urheiluseuratoiminta on yhteiskuntavastuullista työtä ja halusimme olla mukana työllistämässä nuoria, Jaatinen kertoo Lapin Kansassa.

– Rahasta on tietenkin tiukkaa ja moni voi sanoa, että näillekin rahoille olisi ollut muutakin käyttöä, mutta ei ainakaan minusta parempaa käyttötarkoitusta, urheiluseurojen yhteiskuntavastuuta korostava Jaatinen painottaa.

Jaatisen mukaan fanituotekioskille on kuitenkin ollut myös selkeä tilaus.

– Samalla löimme kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Meidän toiminnassamme on ollut selkeä puute, kun fanituotteemme ovat olleet huonosti esillä. Tämän näkyvämmällä ja paremmalla paikalla ei myyntiä voi tehdä, Jaatinen jatkaa ja viittaa kävelykadulle.

– Toivottavasti fanit ja myös turistit löytävät paikan. Jalkapallotuotteet kiinnostavat ulkomaalaisia turisteja, Jaatinen uskoo.


Fanituotekioskin kautta voi poiketa vaikka ennen keskiviikkoillan ottelua. RoPS - FC KTP Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 3.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia