AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2015

Nuori puolustaja mukaan KuPS:n harjoituksiin

Nuori puolustaja mukaan KuPS:n harjoituksiin

Kuopion Palloseuran B-nuorten SM-sarjajoukkueessa pelaava Sharp Räsänen harjoitteli ensimmäistä kertaa edustuksen mukana torstaina.

Laitapakin koulutuksen omaava nuorukainen omaa vahvan potentiaalin ja tämän on huomannut myös seuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Marko Rajamäki.

- Sharp oli jo viime vuonna mukana talenttiryhmän aamuharjoittelussa ja pisti silmään sieltä. Käyn aamuisin katsomassa treenejä minkä omilta töiltä ehdin ja mielestäni Sharp on ehdottomasti mielenkiintoinen pelaaja, Rajamäki kertoo KuPS:n sivuilla.

Keskusteltuaan talenttivalmentaja Juha-Pekka Niskasen ja B-nuorten päävalmentajan Janne Kasurisen kanssa, kolmikko sopi yhdessä Räsäselle näyttöpaikan myös liigajoukkueeseen. Koulunkäynti ja muut käytännön asiat ovat olleet hieman esteenä, mutta nyt nuorukainen on saatu joukkueen mukaan.

- Jannen palaute oli myös positiivinen Sharpin otteista. Nyt annettiin mahdollisuus yhdelle monista lahjakkuuksista. Sharp on sen tason pelaaja, joka pitäisi mitata oman ikäluokan kansainvälisissä peleissä maajoukkueen paidassa, Rajamäki päättää.

B-nuorten päävalmentaja Kasurinen luonnehtii Sharpia liikunnallisesti äärettömän lahjakkaaksi nuorukaiseksi. Hiljainen ja hyväkäytöksinen poika, joka kuuluu Kasurisen mukaan B-nuorten Top 5-pelaajiin lahjakkuuden suhteen.

- Sharpilla on syttynyt tahtotila ja kehittymisen halu viime vuosien aikana, joka näkyy mm. omatoimiseen harjoitteluun panostamisena, Kasurinen aloittaa.

KuPS:n laadukas juniorityö on hyvässä kunnossa tuottaen hyvää hedelmää. Sharpin nousu edustuksen harjoitusvahvuuteen on samalla myös signaali seuran omille junioreille siitä, miten määrätietoinen työ avaa mahdollisuuden näyttää tasonsa edustuksen riveissä ja pääsyn kotimaiseen pääsarjaan asti.

- Häneltä löytyy potentiaalia pelata Veikkausliigassa ja miksei korkeammallakin, kunhan vain pitää jalat maassa, Kasurinen jatkaa.

Lisää uutisia