AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2015

Ristilä myönsi HIFK:n paremmuuden

Ristilä myönsi HIFK:n paremmuuden

"Risu" joutui pettymään. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK kaatoi kotkalaisen FC KTP:n Arto Tolsa areenalla 2-1. Kotkalaisten valmentaja Sami Ristilä myönsi vieraiden paremmuuden.

- Piste olisi ollut tänään meille aika lailla maksimisuoritus. Alun johto-osuma jälkeen ei voi olla tyytyväinen, että päästää saman tien kaverin tasoihin. IFK oli hyvä varsinkin toisella jaksolla ja meiltä se oli selviytymistaistelua enemmän tai vähemmän, Ristilä tuumi FC KTP:n verkkosivujen mukaan.

Ottelun 89.minutilla tullut ratkaisuosuma harmitti "Risua" erityisesti.

- Se oli meiltä lapsukainen, pallo liikkeelle ihan olemattomaan paikka ja hetkeä myöhemmin omissa soi. Näitä tulee pitkässä juoksussa, meidän pitää vaan mennä tästä eteenpäin, Ristilä kertasi.

Ottelu toi kotkalaisryhmään jälleen lisämurheita, sillä pelikuntoon ja avaukseen loukkaantumisensa jälkeen nostetettu Josh Mulvany joutui poistumaan kentältä, ilmeisesti vanhan vamman uusiutumisen johdosta. Myös keskikentän pohjalla luutinut Shane McFaul vaihdettiin kentältä puoliajalla loukkaantumisen johdosta.

Pientä iloa Risulle toi Joel Meron paluu pelikentille.

- Joel ei ole ihan täydessä kunnossa, mutta tärkeitä minuutteja saatiin tänään alle. Tämän päivän taiston jälkeen laskemme saadaanko yksitoista ukkoa sunnuntain Pietarsaaren reissulle, joten Meron paluu on siinä mielessäkin positiivinen asia.

Lisää uutisia