AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 21.5.2015

Lehkosuo varoittaa Interin tulivoimasta

Lehkosuo varoittaa Interin tulivoimasta

"Bana" tiedostaa Interin vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n puolustus joutuu kovaan testiin torstaina, kun se kohtaa kotikentällään FC Interin. Inter on ollut alkukaudella Veikkausliigan tehokkain joukkue.

Turkulaiset ovat viimeistelleet kahdeksassa pelaamassaan ottelussa 17 maalia, vähintään yhden jokaisessa pelaamassaan ottelussa. HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo tietääkin että torstaina vastassa on erittäin vaarallinen joukkue.

- Inter on löytänyt todella hyviä pelaajia Suomen rajojen ulkopuolelta. Siihen kun lisätään laadukkaat suomalaiset pelaajat, on heillä jälleen kerran erittäin vaarallinen kokonaisuus kasassa. Vaarallisimmillaan Inter on hyökkäyspäässä, missä heillä on useita todella hyviä pelaajia, kuten Gnabouyou, Njoku, Duah ja Ojala. Hambo oli myös alkukaudesta todella tehokas, vaikka onkin ilmeisesti torstain pelistä sivussa, Lehkosuo miettii HJK:n sivuilla.

Interille ottelu on jo kauden kolmas Sonera Stadiumilla. Joukkue nappasi HIFK:n kustannuksella Respect Suomen Cupissa jatkopaikan, mutta koki Veikkausliigan revanssissa helsinkiläisille kauden toistaiseksi ainoan tappionsa. Pelaaminen on turkulaisilla kuitenkin ollut koko kauden hyvällä mallilla ja Lehkosuo odottaakin torstain pelistä tiukkaa kamppailua.

- Ehkä kaikkein vaarallisimmillaan Inter on, kun he pääsevät käyttämään hyökkäyspään pelaajiensa nopeutta vastaiskuissa. Toki Job Dragtsman joukkueilta on aina luonnistunut hidas hyökkääminen hyvin, eikä tämän kauden Inter ole poikkeus siinä. Myös heidän puolustuspelaaminen on kehittynyt mielestäni aiempiin vuosiin verrattuna, Lehkosuo varoittaa.

HJK-FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 21.5. kello 18.30 alkaen. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia