AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2015

Mika Ojala palaa Interin kokoonpanoon torstaina

Mika Ojala palaa Interin kokoonpanoon torstaina

"MO" saatetaan nähdä kirmaamassa kentällä torstaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Interin kaksi edellistä Veikkausliigaottelua sivussa ollut Mika Ojala palaa joukkueen pelaavaan kokoonpanoon huomenna torstaina, kun Inter kohtaa Sonera Stadiumilla HJK:n.

- Ojala harjoitteli omatoimisesti tiistaina ja joukkueen mukana tänään keskiviikkona. Hän on pelikunnossa siis huomenna, iloitsee joukkueen päävalmentaja Job Dragtsma seuran sivuilla.

Interin päävalmentaja ja varmasti kaikki jalkapalloa seuraavat saivat tiistaina huokaista helpotuksesta, kun reilu viikko sitten pelatussa Jaro-ottelussa kentän jättäneen Kaan Kairisen oireet eivät olleet sitä mitä pahimmillaan ounasteltiin. Kyseessä oli lopulta pelkkä lihaskramppi.

- Tärkeintä on, että Kaan on terve ja voi jatkaa elämää normaalisti. Jalkapallo tulee vasta sen jälkeen. Hän kuitenkin harjoitteli joukkueen mukana kevyesti tänään ja tekee paluun kentälle paljon ennakoitua aiemmin, iloitsee Dragtsma.

HJK-FC Inter Sonera Stadiumilla torstaina 21.5. kello 18.30 alkaen. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia