AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2015

SJK:lle voitto – ”Virkeä ensimmäinen puoliaika”

SJK:lle voitto – ”Virkeä ensimmäinen puoliaika”

SJK sai aihetta iloon. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK voitti VPS:n 2-0 ja nousi 16 pisteeseen. Henri Aalto suuntasi samalla katseet jo sunnuntain seuraavaan liigakierrokseen.

SJK meni johtoon 18. minuutilla Mehmet Hetemaj'n maalilla.

- Suht hyvä alku meiltä. Olimme vireessä ensimmäisellä puoliajalla, pystyimme pitämään palloa ja painamaan peliä Vaasan päätyyn. Vaasa tuntui väsyneeltä ja me olimme virkeitä. Emme kuitenkaan saaneet tapettua peliä. Teimme yhden maalin, jonka lisäksi oli muutama kohtalaisen hyvä paikka. Toisen jakson alussa meillä oli vaikeaa, Aalto kertasi IS TV:n haastattelussa.

SJK sinetöi voiton 69. minuutilla rangaistuspilkulta. Maalin teki Wayne Brown. Loorents Hertsi sai tilanteesta toisen varoituksen ja lensi suihkuun.

- Näin tilanteen jotenkuten. Keskitin ja pallo jäi elämään maalille. Dorman ja Hertsi menivät palloon. En osaa sanoa mihinkään suuntaa, oliko tuomio oikea vai väärä, Aalto kommentoi.

SJK kohtaa FC KTP:n sunnuntaina uusitulla Arto Tolsa Areenalla.

- Nuori joukkue, joka on juuri noussut ja alkukausi on ollut haastava. Toivon, että siitä tulee hyvätasoinen ottelu. Odotan työväenkaupunkiin yleisöryntäystä. Se on varmasti vierasjoukkueelle hankala paikka, odotan hienoa tapahtumaa, Aalto hehkutti.

Lisää uutisia