AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2015

​Huttunen: "Usko on kova, että vielä noustaan"

​Huttunen: "Usko on kova, että vielä noustaan"

"Pka" luottaa Vepsun nousuun.

VPS:n peli oli torstaina SJK:ta vastaan Seinäjoella hyvin tasapainossa, koko joukkueen palloton ja pallollinen pelaaminen olivat hyvällä tasolla, mutta tulos jäi puuttumaan.

Kaikki romuttui VPS:n kannalta huonoon puolustuspelaamiseen vastustajan erikoistilanteessa ja Loorents Hertsin toisen puoliskon kyseenalaiseen ulosajoon. Paikallisvastustaja SJK kiitti virheistä ja eteni kotikentällään 2-0-voittoon. Tappio oli Vepsulle jo kuudes peräkkäinen.

- Toisen puoliajan esitys osoitti, että tämä joukkue ei ole lopettanut taistelua. Usko on kova, että täältä vielä noustaan, päävalmentaja Olli Huttunen aloitti seuran verkkosivujen mukaan.

- Eka puoliaika puolustettiin tiiviisti, mutta oltiin hyvin pelissä mukana. Toisella puoliajalla pidettiin SJK:ta sen kotikentällään välillä jopa ahtaalla. Hyvä esitys, mutta emme saa tällä hetkellä siitä palkintoa.

Avausmaalissa Richie Dormanin vapaapotku kimpoili vieraiden ja omien jaloista lopulta Mehmet Hetemaj'lle, joka ohitti lähietäisyydeltä Henri Sillanpään.

- Pienet asiat ovat nyt niitä, jotka kaatavat meidät. Nyt potkaistiin pallosta ohi, Huttunen viittasi Jesper Engströmin huolimattomaan purkuun maaliin johtaneessa tilanteessa.

Ottelun ratkaisu nähtiin 68. peliminuutilla, kun Loorents Hertsi rikkoi Dormania boksin sisällä ja pallo vietiin pilkulle. Wayne Brown tinttasi nahkakuulan varmasti vasempaan alanurkkaan. Hertsi sai lisäksi rikkeestään toisen keltaisen kortin, joten VPS joutui viimeisiksi 20 minuuteiksi yhden miehen vajaalle.

- Se oli karkea tuomarivirhe. Lore (Hertsi) sanoi, että pelasi palloa, ja vastustaja rikkoi ennemminkin häntä, ja siltä se myös näytti, Huttunen harmitteli.

Lisää uutisia