AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2015

HJK:ssa ei oteta tasapeleistä painetta

HJK:ssa ei oteta tasapeleistä painetta

Keskiviikon ottelun näyttämö on valmiina.

HJK voitti kauden avausottelunsa Veikkausliigassa, mutta sen jälkeen pistetili on karttunut vain kahdella tasapelipinnalla.

Keskiviikkona Klubi isännöi FC KTP:ta Sonera stadiumilla. HJK:n keskikenttäpelaaja Guy Moussin mukaan turhia paineita ei tasapeleistä oteta.

– Kaksi tasapeliä ei luo meille painetta, vaan pikemminkin kannustaa meitä voittamaan. Pelaajat ovat nälkäisiä voittamaan jokaisen pelin. Kun pidämme jatkossa oman pään paremmin puhtaana, olen varma että voittoja alkaa taas tulla. Meillä on hyökkäyspäässä todella paljon pelaajia, jotka pystyvät ratkaisemaan otteluita, Moussi toteaa HJK:n verkkosivuilla.

Viisi pistettä kolmesta ensimmäisestä Veikkausliigaottelustaan saalistaneen Klubin verkkoon on onnistuttu iskemään maali kaikissa liigapeleissä.

– Meidän täytyy jatkossa pitää oma maali puhtaana joka pelissä. Tähän asti keskittymisemme ei ole säilynyt koko pelin ajan 100 % tasolla, ja vastustajat ovat päässeet rokottamaan meitä. Sen täytyy muuttua, eikä vain KTP-pelissä, vaan myös pitemmällä aikavälillä, Moussi täsmentää.

Moussin mukaan KTP:lla on jalkeilla joukkue, jossa on paljon järkeviä pelaajia.

- He rakentavat peliään huolella alakerran kautta ja puolustavat kurinalaisesti koko ajan. Ottaaksemme sen ensimmäisen kotivoiton, pitää meidän keskittyä huomenna alusta loppuun asti täysillä. Lepsuiluun ja otteen herpaantumiseen ei ole varaa, se on nähty jo tämän kauden aikana, Moussi painottaa.

HJK - FC KTP Sonera stadiumilla keskiviikkona 29.4. kello 18.30.

Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia