AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 25.4.2015

​Kuopion Jäätelökioskit Oy KuPSin kotiotteluihin

​Kuopion Jäätelökioskit Oy KuPSin kotiotteluihin

Kuopion Jäätelökioskit Oy on saanut kesälle 2015 uusia jäätelönmyyntipaikkoja. Uusia paikkoja ovat Kävelykadun ja Petosen Fressin pihaan tulevat jäätelökioskit.

Lisäksi Savon Sanomat Areenalle KuPS:n edustusjoukkueen kotipeleihin tulee oma jäätelökeskus touko – heinäkuu väliseksi ajaksi. Ensimmäisen kerran KuPS:n nimikkojäätelöä saadaankin jo seuraavassa kotiottelussa 8.5. KuPS vs HJK.

- Hienoa että saame lisää tarjontaa ja toimintaa ottelutapahtumiimme tämän yhteistyön myötä. Viime kaudella saimme Kuopion Jäätelökioskeihin jo oman nimikkojäätelömme, joten nyt tämä uutuus ja monet herkut saapuvat myös Savon Sanomat Areenalle, kommentoi tuoreeltaan KuPS:in markkinointipäällikkö Tero Taipale seuran verkkosivuilla.

Jäätelökioskien yhteyteen on tulossa useita teematapahtumia yhteistyökumppaneiden voimin.

- Emme myy pelkästään jäätelöä, vaan kokonaisvaltaista elämystä. Esimerkiksi KuPS:n peleissä jäätelökioskin yhteydessä on lapsille ilmainen pomppulinna, kertoo Kuopion Jäätelökioskien toimitusjohtaja Allu Koskinen.

Kuopion Jäätelökioskeilla on myös Cafe Väinö, joka sijaitsee Väinölänniemen uimarannalla, Snellmaninpuiston – ja Valkeisenlammen jäätelökioskit. Lisäksi Data Group Areenalla oli kautena 2014–2015 jäätelöbaari. Kuopion Jäätelökioskit Oy tulee työllistämään n. 20 nuorta kesällä 2015.

Lisää uutisia