FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2015

Jaro saa uudet miehensä kokoonpanoon

Jaro saa uudet miehensä kokoonpanoon

Alexei Eremenkolla on uusia miehiä käytössään. (Kuva: Juha Tamminen)

FF Jaro ja SJK iskevät yhteen kauden ensimmäisessä Pohjanmaan Liigan ottelussa. Jaro saa kokoonpanoonsa kaksi uutta peluria, kun Jose Manuel Rivera ja Didier Boris Kadio ovat mukana.

Jaro on päässyt valmistautumaan huolellisesti kauden toiseen liigaotteluunsa, sillä joukkue on saanut hioa kuvioitaan puolentoista viikon ajan avauspelin jälkeen. Avausottelussa oli Jaron osalta paljon positiivista, vaikka voitto vaihtuikin tasapeliin viime hetkillä.

Torstaisessa ottelussa kaksi pelaaja tulee olemaan ensimmäistä kertaa Jaron kokoonpanossa. Didier Boris Kadio on ollut joukkueen mukana jo lähes kuukauden, mutta monipuolisen norsunluurannikkolaisen pelilupa ei tullut ajoissa ensimmäiseen peliin. Nyt pelilupa on kunnossa ja Kadio tuo Alexei Eremenkolle yhden mielenkiintoisen vaihtoehdon lisää.

Viime viikolla Jaro sai hyökkäyspelaamiseensa merkittävän vahvistuksen, kun meksikolainen Jose Manuel Rivera solmi seuran kanssa tämän kauden mittaisen sopimuksen. Kaudella 2011 kymmenen liigamaalia RoPS:n paidassa laukonut Rivera viihtyy parhaiten kymppipaikalla ja hän on pelikelpoinen heti SJK-ottelussa.

Terveystilanne Jarolla on hyvä. Olkapääleikkauksesta toipuva Mathias Kullström pystyy jo harjoittelemaan, mutta täydessä kunnossa puolustaja ei vielä aivan lähiaikoina ole. Myös laituri Kevin Larsson on edelleen loukkaantuneena sivussa.

Jamar Dixon sai IFK Mariehamn –ottelussa jalkaansa haavan, joka jouduttiin ompelemaan umpeen ja keskikenttäpelaajan pelikunto ratkeaa vasta ottelun alla.

FF Jaro-SJK Pietarsaaren Keskuskentällä torstaina 23.4.2015 kello 18.30. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia