AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 19.4.2015

Valakari odottaa sisuuntunutta RoPS:aa

Valakari odottaa sisuuntunutta RoPS:aa

Simo Valakari odottaa omiltaan maaleja.

Seinäjoen Jalkapallokerho aloitti Veikkausliigan viime sunnuntaina Turussa FC Interin vieraana ja kausi alkoi 1-1 tasapelillä. Nyt vuorossa on kotiavaus ja se pelataan sunnuntaina 19.4. klo 16.00 ja pelipaikkana on SJK:n varakenttä Jouppilanvuoren tekonurmella.

SJK isännöi ottelussa Rovaniemen Palloseuraa, joka tiputti talvella SJK:n Liigacupista puolivälierässä rangaistuspotkuilla. RoPS:n hyvä vire kuitenkin katosi kevään alkaessa ja joukkue hävisi viimeksi viime torstaina Suomen Cupissa rumin 7-3 luvuin FC Interille.

- Nyt saadaan kotiavaukseen varmasti sisuuntunut RoPS vastaamme. Nähtiin jo Liigacupin pelissä ja omassa kauden avauksessamme, miten vaikeaa on murtaa koko joukkueen puolustus. Se mitä meidän pitää tehdä paremmin, on että pidämme pelimme tasapainossa ja tietyssä mallissa. Keskitytään pelaamaan. Maalit kyllä tulee. RoPS on vaarallinen joukkue erikoistilanteissa ja vastaiskuissa ja se on myös erittäin fyysinen joukkue. Tulee varmasti kova peli sunnuntaina, arvioi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari seuran sivuilla.

SJK:n joukkueessa kaikki pelaajat ovat valmiina ja terveinä kohtaamaan rovaniemeläiset. Ainoastaan Jesse Sarajärvi on edelleen sivussa.

SJK – RoPS Jouppilanvuoren tekonurmella sunnuntaina 19.4. kello 16.00.

Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia