AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 19.4.2015

Malinen: "Olimme aavistuksen parempi joukkue"

Malinen: "Olimme aavistuksen parempi joukkue"

Juha Malinen oli RoPSin otteisiin tyytyväinen. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura näytti Seinäjoella Seinäjoen Pallokerhoa vastaan pelatussa Veikkausliigaottelussa, että Turussa Interille Suomen Cupissa kärsitystä rökäletappiosta huolimatta rovaniemeläisryhmä on vahva ja hyvä joukkue, eikä mitään kriisiä joukkueella ole.

Hyvistä otteista huolimatta RoPS joutui tyytymään ottelussa maalin tappioon, ottelun loppulukemat kun olivat 1-0 (0-0) kotijoukkueelle.

Ottelun tulos mairittelee kotijoukkuetta, sillä pelillisesti RoPS oli koko ajan hivenen niskan päällä ja sillä oli parikin hyvää maalipaikkaa ottelussa. RoPS:n raju karvauspeli tylsytti kotijoukkueen hyökkäyspelin ja ottelua käytiinkin pääasiassa keskikentällä.

- Erittäin hyvin pystyttiin estämään vastustajan peli kovalla karvaukselle ja mielestäni olimmekin aavistuksen parempi joukkue ottelussa. Valitettavasti meille tuli pieni virhe lopussa, jonka SJK käytti sitten hyväkseen ja vei pisteet. Peliä haittasi heikkokuntoinen kenttä ja kuten noista kentän viivoistakin näkee, jenkkifutiskenttähän se onkin eikä jalkapallokenttä, RoPS-valmentaja Juha Malinen tuumi ottelun jälkeen.

Malisen mukaan RoPS näytti tässä ottelussa, että joukkue ja sen peli ovat hyvällä mallilla muunlaisista puheista huolimatta.

- Kyllä me näytettiin nyt että ollaan joukkue ja meidän joukkueessa on hyvä henki. Hyvä peli meiltä, Malinen totesi verraten tyytyväisenä joukkueensa otteisiin.

Lisää uutisia