AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 19.4.2015

​Kaivonurmi innolla tuttua seuraa vastaan

​Kaivonurmi innolla tuttua seuraa vastaan

Samuli Kaivonurmi kohtaa tutun seuran. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n hyökkääjä Samuli Kaivonurmella on edessä mielenkiintoinen ottelu, kun sunnuntain kotiavauksessa vastaan tulee miehen entinen seura KuPS.

Kuopiolaislähtöinen Kaivonurmi myöntää, että KuPSin kohtaamisessa on oma erityismausteensa.

- Onhan se tietysti kiva päästä keltaisia vastaan pelaamaan. Sieltä on lähdetty ja pitkät tunnit on vietetty treenikentillä Kuopiossa. Tosin joukkue on melko paljon vaihtunut, mutta toisaalta onhan siellä esimerkiksi Rannankarin Tuomas ja Pennasen Petteri, joka on ihan lapsuuden tuttuja naapurista Neulamäestä. Paljon tuli pihapelejä pelailtua, Kaivonurmi sanoo FC KTP:n verkkosivuilla.

- Ja onhan se aina mukava näyttää osaamistaan, kun pääsee kasvattajaseuraansa vastaan pelaamaan.

Kovin tarkkaa kuvaa nyky-KuPSista Kaivonurmella ei kuitenkaan ole.

- En ole nähnyt yhtään KuPSin peliä, joten vaikea on kommentoida minkälainen ottelusta sunnuntaina tulee. Joukkue on kova ainakin ennakkokaavailujen mukaan ja ryhmässä on paljon nimekkäitä kavereita. Tiukka vääntö jälleen tulossa.

KTP avaa kotikautensa evakossa Myllykoskella, mutta tällä on Kaivonurmen mukaan hyväkin puolensa.

- Saviniemen keinonurmialusta mahdollistaa sen, että pääsemme toivottavasti pyörittämään omaa peliämme paremmin sekä rauhallisemmin, ja toivon mukaan saamme tätä kautta kaikkien parhaat avut esiin.


FC KTP - KuPS Kymenlaakson Sähkö Stadionilla Myllykoskella sunnuntaina 19.4. kello 16.00. Voit seurata ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia