AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.15 // 13.4.2015

​Petteri Forsell pitkään sivussa

​Petteri Forsell pitkään sivussa

Petteri Forsell loukkaantui vakavasti heti Veikkausliigan avauskierroksella. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin Petteri Forsell on jonkin aikaa sivussa pelikentiltä.

Forsell loukkasi itsensä ikävän näköisesti avauskierroksen vieraspelissä Jaroa vastaan. 24-vuotias keskikenttäpelaaja joutui Jaron Jamar Dixonin taklauksen kohteeksi ja joutui jättämään kentän kesken ottelun. Itse ottelu päättyi 1-1-tasapeliin.

Maanantain magneettikuvauksissa selvisi, että Forsell on sivussa kentiltä noin kolme kuukautta. IFK Mariehamnin fysioterapeutti Kristoffer Weckström antoi seuran sivuilla asiasta lausunnon, jossa kertoi pelaajan kärsivän sivusidevammasta.

Forsell voitti viime kaudella Veikkausliigan tehopörssin 11 maalilla ja 12 syötöllä.

Lisää uutisia