FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.44 // 3.11.2014

Emet Jaron Vuoden pelaaja

Emet Jaron Vuoden pelaaja
Jaron joukkueen kapteeni Emet oli pääosassa palkitsemistilaisuudessa, jonne oli saapunut yli sata vierasta. Vuoden pelaaja –tittelin lisäksi Emet valittiin myös Vuoden fanien pelaajaksi. Lisäksi ÖT-lehti palkitsi Emetin parhaana ja miehelle luovutettiin myös CityTaxin erikoispalkinto. Luonnollisesti maalikuningas Emet palkittiin myös vuoden parhaana maalintekijänä. 

Tänä vuonna Vuoden nuori pelaaja –palkinnon pokkasi debyyttikautensa Veikkausliigassa tehnyt Kevin Larsson. Vuoden yllättäjä palkinnon sai ansaitusti Trinidad&Tobagon puolustaja Aubrey David, joka valittiin myös joukkueen toimesta Ystävänmaljan saajaksi. Tänä vuonna jaettiin myös ensimmäistä kertaa Vuoden taistelija palkinto, jonka pokkasi paluun Jaron paitaan tehnyt Fredrik Svanbäck. 

Tilaisuuden aikana muistettiin myös talkooväkeä. Vuoden toimitsijaksi valittiin Agneta Ström-Hakala ja Vuoden toimitsijateko palkinto myönnettiin Thomas Käldströmille.

vko.24 // 17.6.2019
Lisää uutisia